Na een mooi carnavalsweekend is het nu weer tijd om uit de bubbel te stappen en terug te keren naar het echte leven. In dat echte leven gebeurt op dit moment van alles. De een faked een ontmoeting met Poetin, de ander denkt dat matchfixing tijdens de Olympische Spelen gewoon moet kunnen. Gelukkig is er nog genoeg ruimte over voor mensen die hun overwinningen op eigen kracht binnenhalen. Zes heyendaalteams mogen vandaag tijdens vijf wedstrijden in het RSC laten zien dat zij goed zijn voor goud. Ook de overige 11 teams kunnen het goud vanavond, in vloeibare vorm, in handen krijgen in Café Daen!

First things first, de wedstrijden. Het is aan de meiden van Machiel en Stef om de avond te openen. Om 19.45 uur zullen ze bezoek krijgen van Kidang D2, dat zichzelf de nummer zeven in de poule mag noemen. D5 heeft twee weken geleden weer kunnen ervaren hoe het voelt om te winnen. Dat magische gevoel zou er wel eens voor kunnen zorgen dat de meiden inzien dat alles nog mogelijk is. De mentale steun van de rest van de vereniging kan deze magie nog groter maken, dus schreeuw ze vanavond naar de overwinning!
Een ander team dat ook graag een beetje van deze magie zou willen gebruiken zijn de mannen van het vierde. De afgelopen drie weken waren niet om over naar huis te schrijven. Tijd om de knop om te zetten dus. Het beste moment om dit te doen is natuurlijk wanneer je tegen je directe concurrent moet spelen. Laat dit nou precies vandaag zijn, want Hexagon H1 komt op visite. Zal het onze Gekke Boyz lukken om de punten thuis te houden?
De laatste wedstrijd in deze ronde zal gaan tussen twee teams die elkaar minder dan een maand geleden ook nog hebben gezien in Millingen. D10 mag het weer opnemen tegen Switch’87 D3. Een maand geleden was dit voor de meiden van het tiende geen fijne ontmoeting. Vanavond zijn ze er dus ook op gebrand om revanche te nemen. Kunnen ze zij doen wat Kramer niet lukte vandaag?

De snelle rekenaars onder ons zullen al door hebben dat er nog twee wedstrijden overblijven voor de tweede ronde en nog drie teams. Dat kan maar één ding betekenen: Het is weer tijd voor een Heyendaalderby. Ditmaal is het de beurt aan D9 en D11 om tegen elkaar te strijden. Een maand geleden lukte het D11 als underdog om een puntje te pakken van de meiden van Roel en Sander. Worden het vanavond bitterballen voor D9 of zal het D11 lukken om puntjes te sprokkelen tijdens deze derby?
De avond wordt afgesloten door de mannen die overal waar ze komen een groene afdruk achterlaten. Ofwel door hun fanatisme ofwel door de punten te pakken. Voor vandaag staat Switch’87 H3 op het programma, het team dat tot nu toe drie sets heeft weten te winnen in 13 wedstrijden. Het zou vanavond dus geen probleem moeten zijn voor H5 om vijf punten te pakken, maar tegen de nummer 12 kunnen altijd rare dingen gebeuren. Weten de mannen het hoofd koel te houden?

Na al deze wedstrijden is het dus tijd om naar ons eigen Medal Plaza te gaan om het vloeibare goud op te halen. Zet jouw team nou de extra prestatie neer om hier met minimaal vijf personen te verschijnen, dan staan er nog extra shotjes voor jullie klaar. Een win-winsituatie dus!
Succes vanavond en tot in Daen!