Over minder dan een week beginnen, aan de andere kant van de wereld, de Olympische Winterspelen. Het toernooi om als sneeuwatleet te laten zien hoe goed je bent in je sport. Gelukkig hoef je niet naar PyeongChang om getuige te zijn van spectaculaire krachtmetingen, want ook in het RSC en in de Arcus in Wijchen ben je daarvoor vandaag op het goede adres. Alleen de kou zit er nog niet bij inbegrepen, maar dat moet, volgens de weersvoorspellingen, volgende week ook goedkomen. 

De mannen van Veerle zullen op deze mooie dag alleen mogen shinen in het RSC. Het is ook van het grootste belang dat ze dit gaan doen, want het bezoekende team, Renswouw H4, is op dit moment de directe concurrent. Het puntenverschil is nihil en de mannen uit Renswoude hebben nog een wedstrijd extra te spelen. Laten we hopen dat de fantastische après-skiborrel, die H2 vorige week heeft georganiseerd, geen sporen heeft nagelaten en dat de punten om 13.00 uur gewoon in Nijmegen blijven!

De andere twee teams die op deze mooie zaterdag aan de bak mogen, zullen zich daarvoor eerst naar Wijchen moeten verplaatsen. Om 13.00 uur is het de beurt aan D3 om revanche te nemen op Trivos D2. Tijdens deze wedstrijd zou wel eens bepaald kunnen worden wie er dit seizoen met de titel vandoor gaat. De vorige ontmoeting tussen beide teams eindigde helaas in het voordeel van het team uit Wijchen. De dames van Rutger en Robbert zullen er dan ook op gebrand zijn om dit geen tweede keer te laten gebeuren!
De meiden van het eerste zullen om 15.30 uur dezelfde hal betreden voor hun wedstrijd tegen Trivos D1. De thuisspelende ploeg staat op dit moment op de onderste trede van het podium, maar heeft wel 18 punten meer gepakt dan onze groene meiden. Ook voor D1 is het zaak om revanche te nemen op het groen uit Wijchen. Zal dit hen lukken?