Vanaf 28 februari 2018 zullen de techniektrainingen weer beginnen. Dit is de manier om elke week anderhalf uur extra te trainen en daarmee weer helemaal te focussen op alle verschillende technieken die bij volleybal komen kijken. Net als andere jaren, zullen deze trainingen weer gegeven worden door Linda de Vries.
Het programma zal er als volgt uitzien:

  • Woensdag 28-02 t/m woensdag 21-03      21.30-23.00 uur in hal 2A
  • Vanaf woensdag 28-03                              19.30-21.00 uur in hal 2C

De precieze indeling voor de onderwerpen die behandeld zullen worden, kun je vanaf aanstaande woensdag (7 februari) vinden op de site onder het kopje inschrijvingenVanaf die dag is het ook mogelijk om je in te schrijven voor de trainingen!

Mochten er aan de hand van deze informatie vragen zijn, dan is het altijd mogelijk om deze te stellen door een mail te sturen naar volleybalzaken@nsvvheyendaal.nl