Fiere Heyendalers,

Volgende week is het wederom TOTO-Tijd. Weet iedereen wel waar de TOTO vandaan komt? Iedereen kent natuurlijk de voetbaltoto. Daar hebben een aantal van ons vroeger ongetwijfeld aan meegedaan, maar de oorsprong van de groene TOTO van Heyendaal stamt terug uit het jaar 2013. Toen kwam het 47e bestuur met het idee om leden nog meer te betrekken bij de wedstrijden. Door digitaal te voorspellen wat de uitslagen van de wedstrijden zullen worden, is het nog spannender om ze te bekijken. Nagelbijtend afwachten wat de teams in het veld gaan doen. Wat is dat spannend zeg!

In tegenstelling tot de voetbaltoto kun je bij Heyendaal geen geld winnen, maar iets veel beters! Bij ons staat de titel TOTO-winnaar-van-de-maand op het spel. Dat is een van de grootste eren die je als lid bij Heyendaal kunt hebben. Daarnaast krijg je ook nog iets lekkers wat je met je teamgenoten kunt delen terwijl je je overwinning viert. Er is één iemand die er in is geslaagd om tweemaal TOTO-winnaar te worden en dat is Romee uit dames 2! Gefeliciteerd!

Voor de maand februari kan de TOTO worden ingevuld voor de wedstrijden van donderdag 8 februari en zaterdag 10 februari! Dus ga naar de site, vul jouw voorspellingen in, kom kijken naar de wedstrijden en win de TOTO!

Klik hier voor de link naar de TOTO!