Goodmorning Nijmegen! Word rustig wakker en neem een verse kop koffie, want het programma voor vandaag is er een waar je je goed op voorbereiden moet. De wedstrijden op deze schittermagische Super Saturday wil je namelijk echt niet missen. Mocht er geen plaats meer zijn op de tribune, dan kun je de wedstrijden ook in vanuit de zaal bekijken. Alle reden dus om massaal naar het RSC te komen!

Om 13.00 uur zullen de mannen van Veerle de aftrap verzorgen tegen de studenten van WaHo H1. Na een weekje rust is H2 helemaal opgeladen om vandaag te knallen en dat zal ook wel nodig zijn. De tegenstander uit Wageningen staat namelijk vlak onder hen. Zal het ze lukken om hun borrel van vanavond even te vergeten en zich voor een keertje volledig te focussen op de wedstrijd?
De grote vraag van vandaag is toch wel of de mannen van H1 zichzelf weer teruggevonden hebben in de afgelopen week. Ze staan dan nog wel stevig bovenaan, maar het zou toch wel prettig zijn als ze tegen Pegasus H2 weer gewoon de punten pakken. De mannen uit de Ark van Oost staan op dit moment op een gevaarlijke elfde plaats. Welk team zal dit gevaar fataal worden?
Omringd door twee velden vol mannen krijgt D1 hetzelfde scenario voor hun kiezen als H2. Ook zij spelen tegen WaHo en voelen ze de hete adem van het team uit Wageningen in hun nek. Tijdens hun vorige competitie-ontmoeting wisten onze groene dames de winst te pakken, maar een week later trok WaHo aan het langste eind in de strijd om de beker. D1 zal er vandaag alles aan gaan doen om het thuisvoordeel naar hun hand te zetten!

Om 15.00 uur is het de beurt aan de dames van Robbert en Rutger en Setash D1 te laten zien dat ze hun huidige eerste plaats waard zijn. Het is nog even een verrassing met hoeveel speelsters de ploeg uit Huissen straks de zaal zal betreden, want het scheen lastig te zijn om een team bij elkaar te krijgen. Zal D3 na vandaag nog steeds aan kop gaan in de Eerste klasse?
De tweede wedstrijd in deze ronde is een prachtige Nijmeegse derby tussen het groene D2 en het blauwe Pegasus D2, die ook nog eens onder het kopje koploper vallen. Maandag hebben de dames van Thom en Derk al goed kunnen proefdraaien tegen Gemini D3 en vandaag gaan ze alles op alles zetten om deze lijn door te trekken.

Na al het spektakel in het RSC zal er om 18.30 uur heerlijk gegeten worden in de Waagh, waarna de feeststoet verder trekt naar Café Daen. H2 zal er tijdens hun borrel voor zorgen dat je je in een ware après-ski-wereld kunt wanen. Trek dus je mooiste wintersportoutfit aan en kom naar Daen!