Om het RSC te sparen voor de Super Saturday van volgende week, zullen daar vandaag geen wedstrijd te zien zijn. Wel zijn er twee groene teams die visite mogen bij een andere vereniging.
Vanaf nu zullen er geen voorspellingen meer gedaan worden over wedstrijden tegen de hekkensluiter, want donderdag- en vrijdagavond is maar weer bewezen dat daarbij gekke dingen kunnen gebeuren.
Na vandaag zullen we kunnen zien of de ‘Vloek der Hekkensluiters’ echt bestaat, want beide teams zullen het opnemen tegen teams uit de gevarenzone.
De dames van Thom en Derk mogen om 16.00 uur aantreden tegen BSV D1 in Beekbergen. De thuisploeg heeft dit seizoen nog niet t bijster veel sets weten te winnen, waardoor er een minuscuul gaatje van 32 punten bestaat tussen de twee ploegen. Zal D2 wel met de spanning om kunnen gaan?Anderhalf uur later zullen de meiden van het eerste beginnen aan hun wedstrijd tegen Spiker D1 in Eerbeek. Het puntenverschil tussen deze twee teams is wel een stuk kleiner. Zal het onze dames lukken om hun goede spel van de afgelopen twee wedstrijden voort te zetten?

Nu je vanmiddag waarschijnlijk geen wedstrijden gaat kijken, heb je dus alle tijd om je op te geven voor het Super Saturday-diner. Om het nog makkelijker te maken staat hier zelfs al de link, zodat je niet eens zelf de goede pagina hoeft te zoeken!
Mocht het je vandaag toch allemaal te veel moeite kosten, geen paniek! Inschrijven kan nog tot aanstaande dinsdag!