Fiere Heyendalers,

Nog 12 dagen en dan is eindelijke weer tijd voor een zeer speciale zaterdag: De laatste Super Saturday van dit seizoen. Om 13:00 beginnen de wedstrijden van H1, H2 en D1 en om 15:00 starten de wedstrijden van D3 en D4. Alle teams zullen versterkt worden door een mini van de week! Omdat het voor onze “mini’s” zo spannend is om met de beste teams van Heyendaal mee te spelen kunnen ze jullie steun goed gebruiken.

Bovendien zal er vanaf de tribune genoeg te beleven zijn. Niet alleen de volleybalbingo zal gespeeld kunnen worden. De KlapCie heeft zich deze Super Saturday weer overtroffen! Voordat zij hun wedstrijden in de 1e ronde beginnen zullen zij voor de meeste fanatieke supporters van Heyendaal zelfgemaakte boekwerken klaarleggen, namelijk het langverwachte Heyendaal Liederenboek. Hierin staan ontelbare liederen van heel Heyendaal. Niet alleen “Piel Paal” en liederen die je in Café Daen kunt tegen komen staan er in, maar nog veel meer zoals persoonlijke liederen en thema liederen. Op de Super Saturday op 27 januari zijn ze te vinden op de tribune!

Nadat er hard is gezwoegd in het veld en volumineus is gezongen langs de lang is het tijd voor een hapje en een drankje. En néé niet zomaar een hapje, een heus 3 gangen diner in de Waagh voor slechts 12,95. Dit is de ultieme gelegenheid om na te genieten van en te praten over de fantastische wedstrijden.

Opgeven voor het diner kan tot dinsdag 23 januari en kan via deze link!

Nadat we onze buikjes rond hebbben gegeten wacht er een wintermagische borrel van Heren 2 op ons met het thema: Aprés Ski!