Vandaag is het de beurt aan het bovenste deel van de vereniging om te laten zien hoe goed zij zich aan hun goede voornemens voor het nieuwe jaar kunnen houden. Er komen maar liefst zeven teams in actie, waarvan zes in ons vertrouwde RSC.
Waar in de rest van het land de ophef over de ontgroeningen bij studentenverenigingen weer nieuwe vormen heeft aangenomen, doen wij vandaag hopelijk aan vergroening van de wedstrijduitslagen.

De dames van Marinus krijgen vandaag om 13.00 uur hun directe concurrent SSS D2 op bezoek. Het verschil tussen beide teams is op dit moment maar twee punten, helaas in het voordeel van de ploeg uit Barneveld. Zal het thuisvoordeel ze vandaag helpen om van hun minder goede generale en fantastische uitvoering te maken?
De mannen van het eerste wisten donderdag niet wat hen overkwam toen ze de uitslag van de wedstrijd tussen VoCASA en Xanthos bekeken. Je maakt immers niet dagelijks mee dat de nummer twee geen enkele set kan pakken van de voormalige nummer elf. Gelukkig betekent dit wel dat H1 nu nog steviger aan de top staat. Het is nu natuurlijk wel de bedoeling dat ze zelf geen rare capriolen uit gaan halen tegen De Hofnar-Bovo H2.
Last but zeker not least in deze ronde een wedstrijd waar beide teams al een tijdje reikhalzend naar uitkijken. De mannen van Veerle mogen het Vlaggenschip van onze blauwe vrienden uit Nijmegen-Oost ontvangen. Ondanks dat H2 tijdens hun eerste ontmoeting het volledige puntenaantal mee naar huis nam, staan ze op dit moment wel drie plaatsen lager dan hun tegenstander van vandaag. Zullen ze er toch in slagen om vandaag de punten uit deze Nijmeegse derby thuis te houden?

Ook voor de tweede ronde vandaag hebben we mooie wedstrijden klaarstaan, waarvan de eerste een heuse Heyendaalderby is. Het team van Robbert en Rutger zal de strijd aangaan met de meiden van Machiel en Stef. Hoewel het gat tussen beide teams groot is, kunnen tijdens deze derby’s de meest gekke dingen gebeuren. Tijdens de vorige wedstrijd tussen deze twee teams wist de underdog D5 een set van D3 te pakken. Hoe zal de eindstand er vandaag uit komen te zien?
Theoretisch gezien zal D2 het vandaag niet moeilijk krijgen tegen Switch’87 D1. Beide teams hebben een gelijk aantal wedstrijden gespeeld en op dit moment is er een gat van 19 punten in het voordeel van de dames in het groen. Zullen ze net als tijdens hun vorige ontmoeting de vijf punten binnen kunnen slepen?

De meiden van het vierde mogen vandaag de bergen over naar Groesbeek om op bezoek te gaan bij Ikaros D1. Volgens de prognose van de Nevobo zullen ze daar een vijfsetter spelen, waarbij de meerderheid van de punten mee naar Nijmegen wordt genomen. Zullen ze hier genoegen mee nemen of worden er meer punten gepakt?