Nu de vakantie weer voorbij is, we elkaar allemaal het beste voor het nieuwe jaar hebben gewenst en er weer genoeg is bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen binnen de vereniging, kunnen we ook van start gaan met de wedstrijden. Het nieuwe jaar komt qua wedstrijdaantal vrij rustig op gang, want voor vanavond staan er maar zeven op de planning. Toch kunnen er op de avonden dat je het niet verwacht de gekste dingen gebeuren, dus houdt hier ook rekening mee met het invullen van de TOTO!

Het RSC is vanavond wel goed gevuld. Om 19.45 uur is het de beurt aan de dames van het zesde om Trivos D3 te ontvangen. Wanneer ze bovenin mee willen blijven doen is het voor D6 zaak om deze wedstrijd winnend af te sluiten en de prognose minstens om te draaien. Zal het ze lukken om dit goede voornemen waar te maken?
Ook D10 mag in de eerste ronde een groen team uit Wijchen ontvangen, namelijk Trivos D5. Dit zou precies zo’n wedstrijd kunnen worden waarin gekke dingen gaan gebeuren, want de twee teams zijn directe concurrenten. Deze pot schreeuwt dus om aanmoediging vanaf de tribune.
Er zullen niet alleen dames te zien zijn de eerste ronde, want de Gekke Boyz van het vierde mogen ook aantreden. Zij zullen het opnemen tegen Switch’87 H1. De mannen uit Millingen staan op dit moment op elfde, een verschil van zes plaatsen met onze heren. Theoretisch gezien dus geen lastige opgave, maar zal dit in de praktijk ook zo uitpakken?

Om 21.30 uur zullen de parels van Marc en Dion de strijd aangaan met Kidang D7. Ook deze twee teams vallen onder het kopje ‘directe concurrenten’. Tijdens deze wedstrijd zal beslist worden wie zichzelf de nieuwe koploper mag noemen. Dat wil je toch niet missen?
De meiden van D7 bevinden zich nog niet in de gevarenzone, maar het is vandaag wel belangrijk dat er tegen Boemerang Komeet D1 gewonnen wordt. Gelukkig staat het team uit Druten maar twee plaatsen boven de dames in het groen, dus dat biedt goede kansen. Eerder hebben ze al bewezen dat ze beter spelen wanneer ze worden aangemoedigd, dus houdt je vooral niet in om dat vanavond weer te doen!
D9 krijgt bezoek vanaf de andere kant van de hoge Waal. De dames van Roel en Sander staan momenteel vijfde en D.V.O.L. D2 staat negende, met tussen hen een gat van 16 punten. Zal dit gat na vanavond nog groter zijn?

Er is vanavond maar één team dat ergens anders op bezoek mag en dat is D8. Zij zullen afreizen naar Horssen, om het op te nemen tegen Atalante D1. Waar het bestuur hun zesde musketier een maandje moet missen, moet D8 het zonder een van hun spelverdeelsters doen in januari. Hoe zal dit uitpakken tegen de koploper?

Na alle wedstrijden is het weer tijd om naar Café Daen te gaan. Waarschijnlijk hebben zij ons net zo gemist als wij hen en daarom staat er voor elk team dat met minimaal vijf personen aanwezig is een goedgevulde pitcher bier klaar!
Succes vanavond en tot in Daen!