Fiere Heyendalers,

Deze maand is er van alles te beleven. Niet alleen in het veld maar ook daarbuiten zal er volop spanning zijn. Na een daverend succes van Aline de Nooijer in december is het nu weer TOTO-Tijd! De TOTO kan worden ingevuld voor de wedstrijden van donderdag 11 januari en zaterdag 13 januari. Voorspel samen met je teamgenoten de uitslagen van de wedstrijden en kijk wie er het beste scoort. Voor de winnaar is er een prijs weggelegd om de overwinning te “celebraten”. Invullen kan hier.

Naast de TOTO staat deze maand in het teken van de Super Saturday op 27 januari. Dan zullen Heren 1 en 2, Dames 1, 2 en 3 spelen. Ook alle andere teams zijn van harte welkom in het RSC. De wedstrijden zullen nog spannender gemaakt worden omdat elk team ook een mini van de week heeft! Voor de supporters zal er ook een volleybalbingo georganiseerd worden waarbij je je oog moet houden op speciale volleybalmoves.

Na afloop van de Super Saturday in de zaal vindt er om 18:30 een 3 gangen diner plaats in de Waagh. Voor slechts 12,95 euro kun je een avond smullen. De consumpties worden verzorgd met het muntensysteem en kosten maar 2,50 euro per drankje. Dus neem je tante, oma, opa, nichtjes, broertjes, je hele familie mee en kom na de wedstrijden dineren in de Waagh! De inschrijving voor het Super Saturday Diner zal sluiten op dinsdag 23 januari. Geef je hier op! 

Na het diner zal een Super Saturday borrel plaatsvinden georganiseerd door Heren 2. Dit feestje zal plaatsvinden in Café Daen. Dus wil je skiën, snowboarden of op de slee, dat kan allemaal op de borrel van Heren 2!