De mannen van het eerste hebben gisteravond het goede voorbeeld gegeven voor de drie teams die vandaag in actie mogen komen.
Een van die drie is lichtelijk verdwaald. D10 mag voor de verandering een keer op zaterdag schitteren. Om 12.00 uur mogen ze in Neerbosch-Oost aantreden tegen VoCASA D8, de koploper die nog maar twee sets heeft laten liggen dit seizoen. Toch geven de meiden zich nog zeker niet gewonnen. Onder leiding van coach Robbert zullen ze punten sprokkelen tot ze erbij neervallen.

Anderhalf uur later is het de beurt aan de dames van het eerste om te gaan shinen tegen SV Dynamo Apeldoorn D2. Ook dit team valt in de categorie ‘koploper’. Na een onverwacht weekje rust is D1 weer helemaal opgeladen om te laten zien wat ze kunnen. Volgens de prognose van de Nevobo gaan ze niet met lege handen naar huis, maar zal het ze ook lukken om meer dan een setje te pakken?

Om het verhaaltje compleet te maken mag ook H2 vandaag op bezoek bij de numero uno, Nuovo H1. De mannen van Veerle lijken zichzelf weer een beetje gevonden te hebben na hun hormonale herfstdipje. Precies op tijd voor de revanche op het team uit Doorwerth, want vandaag zullen ze zich niet zomaar gewonnen geven!