Was je maandag ook helemaal van slag, omdat er niet getraind kon worden in verband met de ‘ernstige sneeuwval’? Vandaag wordt dat gemis weer helemaal goed gemaakt. Van de 17 teams zullen er 11 in actie komen. Als kers op de (ijs)taart zullen de engeltjes van D7 vanavond een prachtige Kerstborrel voor jullie verzorgen in Café Daen!

Maar eerst is het tijd voor volleybal. Vandaag zullen er in beide rondes twee teams mogen aantreden in het RSC.
Om 19.45 uur mag D8 het spits afbijten. Bijna waren de meiden coachloos geweest tegen VoCASA D6, maar gelukkig is onze secretaris de redder in nood. Zal deze combinatie ervoor kunnen zorgen dat het team een klimmetje kan maken in het klassement?
Op het tweede veld zullen de meiden van Cees het opnemen tegen de jonge talentjes van Trivos D2. Tegen de koploper wil je natuurlijk een zo sterk mogelijk team hebben staan, maar daarin zit het D4 niet echt mee. Een aantal meiden ligt in de kreukels, dus ook hier zijn de hulptroepen ingeschakeld. Om dit tot een succes te maken, kunnen ze alle aanmoediging gebruiken!

Om 21.30 uur worden de spreekwoordelijke stokjes overgedragen aan D5 en D11.
De meiden van Stef en Machiel (- Machiel) krijgen vandaag bezoek vanuit Huissen. Setash D1 mag dan wel vijf plaatsen hoger staan, maar als we de prognose van de Nevobo mogen geloven zijn onze meiden zeker niet kansloos! Help jij ze naar een mooie overwinning?
Naast hen mag D11 schitteren tegen de koploper Boemerang Komeet D2. Ondanks dat het team uit Druten nog maar drie sets heeft weggegeven, is vanavond alles mogelijk. Het is immers bijna kerst en dan schijnen er nog wel eens magische dingen te gebeuren. De meiden gaan er dan ook zeker hun best voor doen!

Nu de wegen weer begaanbaar zijn, kunnen we de zeven uitspelende teams ook weer met een gerust hart op reis laten gaan. De meiden van Rutger en Robbert gaan op bezoek bij hun directe concurrent Pegasus D4. Bij de volle winst en met een beetje hulp van D4 kan D3 de koppositie vanavond overnemen!
D6 mag vanavond de strijd aangaan met de Weekenders D1 en de parels van Dion en Marc mogen het opnemen tegen Isala ‘77 D3. De meiden van Roel en Sander mogen in Bemmely Hills aantreden tegen Kidang D6. De mannen van het derde mogen een mooi tripje maken om de punten op te halen bij Switch’87 H1. In de VoCASA-hal zal iedereen weer kunnen genieten van de steen-papier-schaar-yell van H5, die ze mogen laten horen tegen VoCASA H6.
Last but not least zullen de Gekke Boyz afreizen naar Sportclub Wychen H1, om daar natuurlijk met de winst op zak weer te vertrekken.

Daarna is het tijd voor ‘driving home for Christmas’, oftewel plankgas richting Café Daen voor de altijd legendarische kerstborrel. Ben jij vanavond de mooiste kerstengel of kies je toch voor een hemel(s)lichaam?
Succes en tot in Daen!