Nu de regen de sneeuw langzaam doet verdwijnen en de wegen dus weer even begaanbaar worden, lijken vier van de vijf wedstrijden vandaag gewoon door te gaan. De tegenstanders van D1 vonden het gisteravond toch al wat te spannend worden en hebben afgezegd.
Je komt vandaag zeker niet voor niets naar het RSC, want er staan pareltjes van wedstrijden op het programma. Daarnaast kun je ook nog live de uitslag van je TOTO aanschouwen.

Om 13.00 uur zullen er alleen maar volleyballende mannen in de zaal te zien zijn.  De mannen van het tweede krijgen bezoek van TiVoC H1. Als H2 mee wil blijven doen in de strijd om een podiumplaats, mogen ze vandaag niet te veel weggeven. Het team uit Tiel heeft maar drie punten minder op dit moment, dus het wordt billenknijpen voor Veerle en onze groene mannen.
Voor H1 staat er een minder spannende wedstrijd op het programma, op papier dan. Van Xanthos H1 zou eenvoudig gewonnen moeten kunnen worden, maar het is wel van groot belang dat ze ook de volle vijf punten binnenslepen. Er staan op dit moment namelijk vier teams op een puntenaantal van 33 in het klassement. Zullen de mannen van Wim en Lies de derde-set-dip overwinnen?

In de tweede ronde is het de beurt de dames. Normaal krijgen de meiden van Robbert en Rutger te horen dat ze de avond voor de wedstrijd geen gekke dingen mogen doen. Maar wat zullen ze gedaan hebben nu beide coaches hun eigen regels niet nageleefd hebben? Toch zullen ze vandaag fit moeten zijn, want Kidang D2 zal ze de punten niet cadeau gaan geven.
Ook de meiden van het tweede krijgen een pittige tegenstander op bezoek, namelijk de nummer drie, Set Up ‘69 D1. Zelf staat D2 vierde. Dit klinkt als het ideale recept voor een spetterende vijfsetter. Zal het ze lukken om de meerderheid van de punten in Nijmegen te houden?

Er is vandaag ook een team dat hun geluk buiten de deuren van het RSC mag zoeken. De dames Cees mogen om 17.00 uur op bezoek in Huissen om Setash D1 te laten zien wat ze kunnen. Slepen ze te vijf punten mee terug naar Nijmegen?