Voor zover bekend zijn alle Heyendalers dit jaar ‘braaf’ genoeg geweest om bezoek te krijgen van Sinterklaas. Vandaag kunnen tien van onze 17 teams zichzelf mogelijk nog vijf punten cadeau doen. Als je vandaag niet in het veld voor de punten mag strijden, kun je toch nog een cadeau verdienen. Vul nog snel even de TOTO in op de site en wie weet krijg je nog wel een presentje van Sint Jon.

Vandaag mogen er vijf teams genieten van het RSC. De mannen van Bas en Jesse zullen om 19.45 uur de heren uit Druten op bezoek krijgen. Vanavond zal H3 met nog meer vertrouwen aan de wedstrijd starten, want de titel ‘Team van de Maand’ is goed om rust en orde in hun hoofdjes te brengen. Zal dit er ook echt toe leiden dat ze alle punten in Nijmegen houden?
In dezelfde poule zal tegelijkertijd nog een wedstrijd gespeeld worden, namelijk die tussen onze Gekke Boyz en de Weekenders H2 (natuurlijk afkomstig uit Winssen). Daar waar tijdens de zaalwacht van H4 dingen op mysterieuze wijze verdwijnen, zullen ze vanavond hun uiterste best doen om dit te voorkomen als het om de punten gaat.
Naast al dat mannelijke geweld zal D10 ook mogen aantreden in de eerste ronde. Hun tegenstander van vanavond is Volamie D1, dat maar 3 puntjes minder heeft dan de ladies in green. De dames zijn vastberaden om hun derde plek niet uit handen te geven. Zal dit ze gaan lukken?

In de tweede ronde zal de hal maar door twee teams gedeeld hoeven worden. Hun tegenstanders kunnen vanavond gezellig samen naar het RSC fietsen. Op het eerste veld zullen de meiden van Jochem en Robin VoCASA D7 ontvangen. Na twee nederlagen op rij vinden de meiden en hun coaches het wel weer eens tijd om de meerderheid van de punten te pakken. Hiervoor kunnen ze al support gebruiken!
Ook D9 zal vandaag bezoek krijgen vanuit Neerbosch-Oost, namelijk VoCASA D9. Nadat ze vorige week in Winssen de winst hebben gepakt, willen ze dit kunstje nog eens dunnetjes overdoen tegen hun directe concurrent. Hoe goed zullen de meiden van Sander en Roel om kunnen gaan met de spanning?

De snelle rekenaars onder jullie zullen de conclusie al hebben getrokken dat er ook nog vijf teams op excursie mogen vanavond. Voor D8 betekent dit een uitje naar Groesbeek, waar Ikaros D2 hen opwacht. D5 mag op ontdekkingstocht naar Neerbosch-Oost om punten te pakken tegen VoCASA D5. D11 en D12 doen vanavond iets wat alleen in Gendt kan. Ze spelen naast elkaar tegen twee verschillende verenigingen. Voor D11 is dit Hexagon D2 en voor D12 Tweestroom D4. Het schoolreisje van D6 zal hen voor een bezoek aan Kidang D3 naar Bemmel brengen.

Wanneer alle wedstrijden gespeeld zijn, mogen jullie je allemaal verzamelen in Café Daen. Op deze manier kunnen we even tellen of er niemand door de Sint is meegenomen naar Spanje. Om dit iets dragelijker te maken zal er voor elk team dat met minimaal 5 personen aanwezig is een prachtig shotje klaarstaan.
Succes en tot in Daen!