Fiere Heyendalers,

Dat de TOTO al beter wordt gevonden is te merken aan het aantal deelnemers in november. Het is aan jullie om dit aantal in december nog verder te verhogen. Deze eerste week van de maand is het weer tijd om de TOTO in te vullen. Hierdoor kun je, net als Romée Harnischmacher, TOTO-winnaar van de maand worden en een cadeautje ontvangen. Dit overheerlijke presentje zal de feestdagen nog feestelijker maken. Naast deze prijs krijg je ook nog een oorkonde, waarop staat dat jij TOTO-winnaar van de maand bent geworden. Wie wil die nou niet boven zijn bed hebben hangen?

Donderdag 7 december en zaterdag 9 december zullen er 16 teams spelen. Dit beloven mooie kansen te worden om voorspellingen over te doen. De TOTO wordt nog spannender als je met je concurrenten en teamgenoten bij de wedstrijden aanwezig bent. Dan kun je live bijhouden hoe je zult gaan scoren en of je boven je teamgenoten zult eindigen! Er zullen deze week 16 wedstrijden gespeeld worden! Per goed voorspeld winnend team krijg je 1 punt en als je zelfs de eindstand in sets goed voorspelt krijg je 3 punten. Dus, met snel rekenwerk, kun je maximaal 48 punten scoren!

 

Hier vind je de link naar de TOTO  pagina. Tot op de tribune en “may the odds be ever in your favor”.