Buiten dat onze Heyendalers de extreme kou hebben moeten trotseren, werden er ook zoals gewoonlijk op donderdag en zaterdag wedstrijden gespeeld binnen en buiten het RSC.

De dames van Dion en Marc beten de spits af met een spannende wedstrijd tegen de directe concurrent in het Sportcentrum. Helaas is het deze dames nét niet gelukt om de winst in Nijmegen te houden, maar dat wilt niet zeggen dat onze dames het Kidang DS7 makkelijk hebben gemaakt. Jammer van de verloren sets, maar het twaalfde mag zeker trots zijn op de twee meegenomen puntjes! Voor Dames 5 leek het derde van Pegasus net iets te sterk. Ook al werden er spannende sets gespeeld, het lukte de Heyendalers niet om een setje te winnen en de 4-0 winst ging naar Pegasus. Op het derde veld wist Dames 6 na een toch wel moeilijke start toch nog vier punten te bemachtigen van de tegenstanders Voreo DS1.

Tijdens de tweede ronde om 21:30 in het RSC gingen de dames van het vierde, achtste en elfde de strijd opnieuw aan. Helaas heeft de eerste winst voor de dames van het elfde nog niet plaatsgevonden, maar ze lieten het tweede van Isala ’77 niet zomaar naar huis gaan met de volle vijf punten. De dames van Maud en Lisanne wisten namelijk één setje te winnen. Ook de dames van het achtste lukte het om één setje te winnen. Toch weer een stapje in de goede richting voor onze groene dames. Volgende week zal het achtste de strijd aan gaan tegen de directe concurrent en maken ze een grote kans om de klim in het klassement in te zetten. De dames van het vierde hebben een mooie wedstrijd gespeeld tegen het vijfde van VoCASA. Deze dames boekten namelijk een 4-0 overwinning.

Buiten het RSC werden een aantal spannende wedstrijden op donderdag gespeeld. Misschien de spannendste van allemaal, was de wedstrijd van Heren 1 tegen de paarse aartsrivalen VoCASA én de nummer twee in het klassement. Deze wedstrijd eindigde in een zeer spannende vijfsetter, waarbij VoCASA net aan het langste eind trok. Ondanks het verlies staat Heren 1 nog steeds op de eerste plek in de competitie! Net als Heren 1 maakte ook Dames 9 het spannend in Winssen. Deze wedstrijd eindigde in een vijfsetter maar met deze keer de winst voor onze groene dames. Hiermee hebben de dames hun 3-2 verlies van vorige week weer goedgemaakt. Helaas is het voor Dames 7 in Groesbeek niet gelukt om een puntje van de koploper in de poule weg te snoepen. Daarentegen lukte het Dames 10 om de volle vijf punten terug te nemen naar Nijmegen. Deze dames zijn goed op dreef en ook voor Gendt waren ze veel te sterk. Als laatste was ook Heren 3 veel te sterk voor het eerste uit Wijchen. Met een 4-0 winst komen de heren van het derde erg dicht bij de koploperpositie van de poule!

Op zaterdagmiddag gingen drie teams de strijd aan in Nijmegen en omstreken. Zo moest Dames 1 een eindje naar Harderwijk rijden. Helaas eindigde de spannende wedstrijd tot een 3-2 verlies voor de groene dames.  Net als Dames 1 eindigde ook de wedstrijd van Dames 3 in een 3-2 verlies tegen de directe concurrent Gemini.  Deze dames hoefde alleen niet zo ver te rijden en waren te aanschouwen in Elst. Als laatste wedstrijd van de week heeft Dames 3 een 3-1 overwinning geboekt tegen VoCASA DS 4.