Vandaag mogen drie teams de mist trotseren op hun weg naar de vijf punten.
De dames van Thom en Derk mogen de Waal over naar Elst, waar ze om 12.00 uur opgewacht zullen worden door Gemini D2. Op dit moment staan onze meiden vierde, met een verschil van 15 punten op hun tegenstander van vandaag. Ondanks dat de prognose een vijfsetter voorspelt in groen voordeel, zal D2 er alles aan doen om met meer punten naar huis te gaan!
De reis voor D3 zal iets korter zijn, namelijk naar Neerbosch-Oost. Om 14.30 uur mogen ze de strijd aangaan met VoCASA D4, waarmee het verschil op de ranglijst zeven plaatsen is. Om goed mee te blijven doen in de top mogen de meiden van Rutger en Robbert vandaag niets laten liggen. Zal dit hen lukken?
De meiden van het eerste mogen vanmiddag iets meer dan een uur in de auto doorbrengen voor zij aan hun wedstrijd kunnen beginnen. Hun toertochtje eindigt om 17.00 uur in de buurt van het Dolfinarium, waar ze mogen aantreden tegen VVH D1. Dit team staat elfde en dus ook hier zijn er zeker kansen om vijf punten mee naar Nijmegen te nemen.

Baal je nu dat je vandaag zelf niet moet volleyballen en wil je toch iets actiefs doen? Stap dan nu op je fiets en breng een bezoekje aan Elst of de VoCASA-hal. Als kers op de taart kun je dan ook nog genieten van mooie wedstrijden. Wil je het nog iets extremer maken? Dan kun je ook doorfietsen naar Harderwijk natuurlijk!