Volleybal je in de 1e klasse of hoger? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met name onze damesteams in de 1e klasse hebben wat versterking nodig. 
 
Wij zijn NSVV Heyendaal, aangenaam. We bestaan al meer dan 50 jaar en zijn een van de grootste binnensportverenigingen in het Nijmeegse studentenleven. Met 12 damesteams en 5 herenteams spelen we mee in de officiële competitie van de Nederlandse Volleybalbond, op allerlei niveau’s zodat er voor iedereen een mogelijkheid is om mee te doen. Naast al dit zware werken bevinden we ons ook vaak in Café Daen, op de tribune van het RSC en kun je ons tegenkomen op elke andere plek die je maar kunt bedenken. Zo doen we ook elk jaar mee aan de Batavierenrace en organiseren we onze eigen toernooien. Daarnaast volleybal je natuurlijk niet alleen, dat doe je met een team. Teamuitjes, teambesprekingen en vóóral teamgevoel horen daar natuurlijk ook allemaal bij. Kortom: alleen maar gezelligheid!
 
Mocht je nou denken “ik speel geen eerste klasse of hoger, maar wil wel komen volleyballen” ook dat is mogelijk. Voor lagere teams is er alleen wél een wachtlijst. Wanneer je je aanmeldt kom je hierop te staan. 
 
Dus, ben jij of ken jij iemand die we zoeken? Heb je interesse in volleybal en studeer je aan de Radboud Universiteit of HAN? Neem dan nú contact met ons op door te mailen naar tc@nsvvheyendaal.nl.