Vanavond kun je weer even ontkomen aan de eeuwigdurende pietendiscussie en de stress die de voorbereidingen voor Pakjesavond met zich meebrengen. Dus stop lekker met dichten en knutselen en ga vanavond met een zak pepernoten genieten van cadeautjes van wedstrijden. Zowel in het RSC als daarbuiten!

In het RSC staat je een goedgevulde avond te wachten, die om 19.45 uur zal worden afgetrapt door de dames van Machiel en Stef. Zij zullen Pegasus D3 ontvangen. Dit team staat maar twee plaatsen boven hen in het klassement. Zal het ze lukken om de prognose voor deze wedstrijd om te draaien in groen voordeel?
Naast het zal D12 het opnemen tegen hun directe concurrent, Kidang D7. Onze parels hebben vorige week bewezen dat ze weer helemaal zijn hersteld van hun dipje. Vanavond zullen ze dan ook alles in de strijd gooien om niet van de eerste plaats geslagen te worden door het team uit Bemmely Hills.
Het derde team dat de eerste ronde in actie zal komen is D6. Vorige week mochten ze zo trots als een pauw vertellen dat het ze gelukt was om Atalante de het eerste setverlies van het seizoen te bezorgen. Vandaag mogen ze bewijzen dat ze ook in staat zijn om Voreo D1 zonder punten terug naar Ravenstein te sturen.

Om 21.30 uur zal D8 deze avond voortzetten met hun wedstrijd tegen Kidang D3. Vanavond hebben de meiden weer een nieuwe kans om klim naar boven in te zetten. Dit hoeft nog geen grote sprong te zijn gelukkig, want alles ligt onderin hun poule nog dicht bij elkaar. Ze willen vanavond in elk geval de prognose waar maken, maar wie weet ligt er nog wel meer voor hen in het verschiet!
Ook de dames van Cees mogen weer aan de bak, na hun revanche van vorige week. Deze keer mogen ze VoCASA D5 laten ervaren hoe een groen feestje eruit ziet. Zullen ze er in slagen om alle punten te pakken en het gat met het podium wellicht te verkleinen?
Op het derde veld mogen de meiden van het elfde aantreden tegen Isala ‘77 D2. Ondanks dat D11 er nog niet in is geslaagd om de winst te pakken, maken ze dit jaar wel kans op de titel in de strijd om de meeste vijfsetters in het seizoen. Vier van de zeven keer waren alle beschikbare sets nodig om de wedstrijd te beslissen. Zullen ze vandaag nummer vijf winnend op hun naam mogen schrijven?

Buiten het RSC zal de spanning vandaag ook weer hoog oplopen. Zo zal D10 om 19.30 uur hun uiterste best gaan doen om te bewijzen dat ze ook een keer de winst kunnen pakken in Gendt. De meiden van Sander en Roel hebben na vorige week ook het een en ander goed te maken. Zal dit ze in tegen de Weekenders D2 lukken? D7 mag deze week afreizen naar Groesbeek om punten af te pakken van de koploper.  De mannen van het derde kunnen het zich vanavond zo moeilijk maken als ze zelf willen tegen de hekkensluiter in Wijchen.
De laatste wedstrijd zou nog wel eens het spektakelstuk van de avond kunnen worden. In de VoCASA-hal zal H1 het opnemen tegen hun directe concurrent VoCASA H3. Zij kunnen hierbij ook alle support gebruiken, want op donderdag spelen is nog wel eens lastig gebleken voor onze mannen. Gelukkig hebben ze de officiële plaatsing voor de derde ronde van de beker alvast cadeau gekregen!

Na alle wedstrijden is het in Café Daen de hoogste tijd voor de afsluiting van het spel dat heeft gezorgd voor veel spanning en sensatie, Gotcha! De commissie heeft tot op heden nog niets vrijgegeven over de invulling van de avond. De teams die met minimaal vijf personen aanwezig zijn, krijgen op de deze moordlustige avond een pitcher on the side cadeau!
Succes vanavond en tot in Daen!