Vandaag hoef je je niet te laten afleiden door het soms opvallende gedrag van onze mooie, groene mannen van het eerste en het tweede. Voor hen is een weekje rust ingepland, wat betekent dat we nu een heuse Heyendaal Ladies Day hebben!

Om 13.00 uur zullen alle schijnwerpers gericht zijn op D1. Zij mogen vandaag VoCASA D3 ontvangen in het RSC. Na vier nederlagen op rij vinden de dames het wel weer eens tijd om de meerderheid van de punten te pakken. Vandaag is dat ook zeker mogelijk, want de paarse ploeg uit Neerbosch-Oost heeft maar drie punten meer dan onze meiden. Zal het ze lukken om de prognose van de Nevobo om te draaien?

In de tweede ronde moeten de spotlights gedeeld worden door twee teams.
De meiden van Rutger en Robbert zullen het opnemen tegen Tweestroom D1. D3 heeft soms de neiging om mee te gaan in het mindere spel van hun tegenstander, maar we mogen toch hopen dat dit vandaag niet het geval gaat zijn. Het team dat straks tegenover hen staat heeft het namelijk gepresteerd om in zeven wedstrijden nog geen enkele set te pakken. Krijgen onze groene dames het voor elkaar om dit zo te houden?
Op het andere veld komt D2 in actie tegen Renswouw D1. De dames van Derk en Thom staan op dit moment op een mooie 4e plaats. Wanneer ze vandaag alle punten thuis weten te houden, houden ze ook zicht op een podiumplaats. Na het verlies van vorige week zullen de dames alles op alles zetten om vandaag de winst te pakken!

Zelfs wanneer je vandaag zelf niet hoeft te volleyballen, kun je winnen! Vul snel de TOTO in op de site en sleep alle punten binnen!