Fiere Heyendalers,

 

De TOTO is in het seizoen 2017-2018 aangepast ten opzichte van vorig jaar. In plaats van de mogelijkheid om bij elke wedstrijddag de TOTO in te vullen, hoeft dit nu slechts twee keer per maand.

Wat is de TOTO?

De TOTO is een competitie tussen alle leden van Heyendaal om zo goed mogelijk te voorspellen wat de uitslagen zullen worden van de wedstrijden. Voor het juist voorspellen van winst of verlies krijg je 1 punt. Voor het juist voorspellen van winst/verlies en de juiste aantal behaalde sets krijg je 3 punten. Je kunt dus per wedstrijd 0, 1 of 3 punten behalen.

Hoe meer punten je scoort, hoe hoger je eindigt in het klassement! Voorspel dus alle uitslagen goed en eindig bovenaan!

Waarom wil je eigenlijk de TOTO invullen?

Daar zijn 4 hele goede redenen voor. Als eerste laat je zien aan je teamgenoten en aan je vereniging dat jij de meeste volleybalkennis hebt en dat je Heyendaal het beste kent. Ten tweede zul je met de eer van de titel van de TOTO winnaar van de maand kunnen strijken. Het derde argument is dat je een oorkonde krijgt waarop staat beschreven dat jij de TOTO winnaar van de maand bent in de maand waarin jij geweldig hebt gescoord. Het vierde, en misschien wel belangrijkste, argument om mee te doen aan de TOTO is dat een hele lekkere prijs wint. Die prijs kun je delen en met die prijs kun je “celebraten” dat jij de TOTO winnaar van de maand bent!

Wat zou die prijs toch zijn?

Nu je helemaal overtuigd bent rest jou nog een ding te doen. Het is aan jou om je teamgenoten uit te dagen om mee te doen met de TOTO. Dan kunnen jullie tegen elkaar de competitie opnemen en voor de winst en de heerlijke prijs gaan!

De volgende TOTO wedstrijd dag is zaterdag 25 november.

De TOTO dagen in december vallen op donderdag 7 december en zaterdag 9 december. Houd deze data goed in de gaten en zorg dat jij het maximale punten scoort en de TOTO winnaar van de maand wordt!

https://nsvvheyendaal.nl/toto/