Stel je voor: Het is de dag van de grootste activiteit van het jaar, Diner Rouler. Bij het wakker worden, bezwijk je al bijna onder de spanning. Wie zou er bij mij komen eten? Zal het lukken om het huis niet af te laten branden tijdens de voorbereidingen? Vinden ze het eten lekker? Waar gaan we zelf eten? Al deze vragen blijven maar door je hoofd spoken.

Gelukkig biedt D2 vandaag de ideale afleiding om een deel van de dag te overbruggen. Zij spelen namelijk om 13.00 uur in het RSC tegen Gemini D3. De spanning bij de dames en hun coaches is vandaag nog net iets hoger, want Gemini staat één plekje hoger in het klassement met een wedstrijd extra gespeeld. Wanneer er vandaag gewonnen wordt, klimt D2 naar de derde plaats! Vergeet dus al je zorgen voor later vandaag en kom naar de tribune om samen de overwinning binnen te slepen!

Kleine side note: Blijf wel op je hoede, want het schijnt dat er nog steeds een aantal sluipmoordenaars actief zijn in onze mooi stad aan de Waal.