Door alle spanning rondom Gotcha en Diner Rouler zouden we bijna vergeten dat er vanavond ook nog gewoon gevolleybald wordt in het RSC en daarbuiten. In totaal mogen negen groene teams zich klaarmaken voor de strijd.

Om 19.45 uur gaat er deze keer iets bijzonders gebeuren in de zaal, want H2 zal thuis spelen op een donderdagavond. De mannen van Veerle mogen Gemini H2 verwelkomen. Om hun gasten met lege handen naar huis te sturen, hebben ze al jullie aanmoedigingen hard nodig. Vorige week moesten de mannen hun vierde verlies op rij verwerken. Zal het ze vandaag lukken om de prognose van de Nevobo waar te maken en hun hormonale herfstdip voor goed achter zich te laten?
Het tweede veld is deze ronde gereserveerd voor D6. Zij zullen tegen een aantal oude bekenden spelen, die de overstap hebben gemaakt naar onze blauwe buren. Dit team, Pegasus D5, heeft op dit moment ook maar twee punten minder dan onze groene meiden. Deze zullen er vanavond dan ook alles aan gaan doen om hun mooie derde plekkie te behouden.
Ook zal er op dezelfde tijd een geheel groene wedstrijd van start gaan, namelijk tussen H5 en Trivos H4. De mannen in mooiste groen doen het dit jaar ook erg goed en hebben zelfs nog geen wedstrijd verloren. Als we de prognose mogen geloven gaat dit vanavond gelukkig ook niet veranderen!

Om 21.30 uur zal er nogmaals een veld geheel groen kleuren, maar dit keer met twee teams van onze eigen vereniging. De meiden van Cees mogen het opnemen tegen de meiden van Stef en Machiel. Laatstgenoemde zal hen vanavond helaas mentaal moeten steunen vanaf een ander veld. Ondanks het redelijk grote verschil op de ranglijst tussen beide teams, belooft het een spannende wedstrijd te worden waarin iedereen zal vechten tot het einde!
Naast hen mag H3 dus ook aantreden en wel tegen Hexagon H1. Ook de mannen van het derde zijn dit jaar goed op dreef. In zes wedstrijden hebben ze nog maar vier set laten liggen. Bij winst kan er dan ook weer lekker geklommen worden in het klassement. Hier zullen ze vanavond dan ook hun uiterste best voor gaan doen.
Ook voor de meiden van D7 zijn er vandaag goede mogelijkheden om punten te pakken. Zij mogen het namelijk opnemen tegen Switch’87 D2, die maar 2 punten meer hebben.  De prognose is een vijfsetter, die in het voordeel van de ploeg uit Millingen beslist zal worden. Dit laten de meiden van Jochem en Robin natuurlijk niet zomaar gebeuren, maar alle hulp vanaf de tribune is welkom!

De andere drie groene teams kunnen de hitte van de Gotcha-strijd nog even ontvluchten aangezien zij niet in het RSC spelen. Om 20.30 uur zullen de meiden van het achtste gaan knallen in idyllische Malden. Drie kwartier later mogen ook de parels van D12 aan hun wedstrijd beginnen in Groesbeek. D11 zoekt het vanavond wat dichter bij huis. Zij zullen om 21.30 uur tegen Pegasus D11 spelen in de Ark.

Tijdens maar vooral na alle wedstrijden is het van het grootste belang dat je buiten de zaal op je hoede bent. Jouw moordenaar kan zomaar toeslaan. Om jezelf iets veiliger te stellen, wordt aangeraden om een zonnebril te dragen. Hiermee ben je deels immuun op de tribune, in het sportcafé en in Café Daen. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor jouw target. Om het moorden en vermoord worden iets dragelijker te maken, zal Daen voor elk team dat met meer dan vijf personen aanwezig is bitterballen serveren!
Tot in Daen!