Dat het vandaag de elfde van de elfde is zal veel van jullie niet zijn ontgaan. Dit betekent zowel het begin van Carnaval als Sint Maarten, maar voor de H1 en D3 is het ook nog een volleybaldag. De andere zaterdag-teams mogen vandaag van hun rust genieten, want zij zijn donderdag en vrijdag al in actie gekomen.

De mannen van het eerste mogen vandaag hun lampionnentocht maken naar Wageningen. Daar zullen ze om 16.30 uur ontvangen worden door Scylla H2, dat zevende staat met 16 punten minder dan onze groene koplopers. Afgelopen donderdag hebben ze hun groentjes Robin en Felix nog harder laten shinen dan ze daarvoor al deden. Zal dit het team vandaag ook extra laten schitteren?
Een uurtje later mogen ook de meiden van Rutger en Robbert gaan schitteren in Groesbeek. Dit keer wel zonder hun Rutger en Robbert, maar met Lotte!  D3 staat nu op een mooie 2e plaats en dit willen ze ook graag zo houden. Zal het ze vandaag lukken om weer eens de volle vijf punten mee naar huis te nemen?

Kleine waarschuwing wanneer je van plan bent om zelf ook hard te gaan schitteren dit weekend: Maandag begint Gotcha! Zorg dus dat je dan weer helemaal fris en fruitig bent. Een moment zonder focus zou maar zo de dood tot gevolg kunnen hebben…