Het komt vandaag toch behoorlijk goed uit dat het Nederlands elftal in de play-offs niet hoeft te strijden om een plek voor het WK, want er is genoeg te beleven in Heyendaalland. Vanavond is namelijk geen gewone volleybal-avond. Nee, het is een bomvolle, schittermagische TOTO-Thursday! Er zullen maar liefst 13 van de 17 teams in actie komen, waarvan er 6 in het RSC spelen.

Om 19.45 uur is het de beurt aan de meiden van D4, die het mogen opnemen tegen Pegasus D3. Voor de tweede week op rij thuis en tegen een team van onze blauwe vrienden, maar dit keer wordt er wel gestreden om een betere einduitslag. Volgens de prognose van de Nevobo moet dit mogelijk zijn, maar lukt het de meiden van Cees ook om dit waar te maken?
Op het tweede veld zal er ook een strijd tussen groen en blauw te zien zijn. D10 speelt hier tegen Pegasus D10. De afgelopen drie wedstrijden is er telkens met 3-1 gewonnen. Opzich een mooie uitslag, maar vanavond willen de meiden meer. Dat er tegen de nummer 10 gespeeld moet worden biedt dan ook kansen. Durf jij ook 4-0 te voorspellen tijdens het invullen van de TOTO?
In deze ronde is er ook nog wat mannelijk schoon te aanschouwen. De mannen van het vijfde krijgen bezoek vanaf de andere kant van de Waal. D.V.O.L. H1 staat op dit moment twee plaatsen boven hen, maar hebben ook een wedstrijd meer gespeeld. Zal het H5 lukken om hun winning mood te kunnen behouden?

Om 21.30 uur mogen de spreekwoordelijke stokjes worden doorgegeven aan drie frisse en energieke teams. Ook D7 krijgt bezoek vanuit Lent. Hoog bezoek, want D.V.O.L. D1 is koploper in hun competitie. Gelukkig hebben de meiden van Jochem en Robin de afgelopen wedstrijden de goede flow te pakken gekregen. Ze zullen er dan ook alles aan doen om vanavond de meerderheid van de punten thuis te houden!
Voor de D6 staat er, als het goed is, een minder spannende wedstrijd op het programma. Zij mogen het vanavond opnemen tegen de hekkensluiter, Malden D1. Wanneer er vanavond met 4-0 wordt gewonnen en D8 ook goede zaken doet, kunnen de meiden zelfs naar een tweede plaats springen. Zal dit hen lukken?
Op het laatste veld wordt is er een mooi plekje gereserveerd voor D9 en wederom een team met blauwe shirts, namelijk Pegasus D11. Het verschil tussen deze teams is op dit moment maar 1 puntje. Gelukkig heeft Sander een manier gevonden om de meiden nog gemotiveerder te maken dan ze al waren. Elke 4-0 winst levert bitterballen op. Met die gedachte in hun hoofd zullen ze er vanavond weer alles aan doen om te winnen!

De zeven andere teams die vanavond in actie komen kunnen helaas niet genieten van het spektakel in het RSC, maar laten we hopen dat ze dit spektakel ook in de hele omgeving van Nijmegen veroorzaken. D5 en D12 zullen ervoor zorgen dat onze groene vereniging ook vanavond weer goed vertegenwoordigd is in de Ark van Oost. In Wijchen zullen D8 en D11 hetzelfde gaan doen. De mannen van het vierde mogen aantreden in Ravenstein en H3 mag weer eens op bezoek bij Kidang. Ook de meiden van Derk en Thom mogen nogmaals op donderdag volleyballen, deze keer tegen Arvevo.

Dan volgt er nu een BELANGRIJKE mededeling: Vandaag kun je je kansen vergroten om TOTO-winnaar van november te worden. Hoe doe je dat?
Klik op deze link en vul je voorspellingen voor de wedstrijden van vanavond in. Kun jij de krachten van de teams het beste inschatten? Dan ligt er een mooie prijs voor je klaar!
Na alle wedstrijden heb je zelfs al de mogelijkheid om jouw kansen hierop te peilen. Als je het voor elkaar krijgt om minimaal 4 anderen van je team in Café Daen te krijgen, krijg je hier ook nog een pitcher bier bij!
Succes vanavond en tot in Daen!