Na een week met karatetrappen, een drugslab in een garage en de release van de nieuwe Call of Duty, is het vandaag voor vier groene teams gewoon weer tijd om te volleyballen. Twee van hen blijven lekker in Nijmegen en de andere twee mogen samen op reis naar Twello.

De mannen van Veerle hebben vandaag, tijdens het bezoek van Scylla H3, het alleenrecht in het RSC. Dat er dit keer geen afleidende factoren zijn, kan nog wel eens goed uitpakken voor H2, want de afgelopen wedstrijd was er nou niet bepaald een om over naar huis te schrijven. Toch is het team de afgelopen week een plekje gestegen op de ranglijst, met dank aan Pegasus H5. Ze zullen vandaag wel alles moeten geven om deze tweede plaats ook te behouden. Hierbij kunnen ze alle support natuurlijk goed gebruiken. Dus zorg dat je op de tribune zit om 13.00 uur en strijd mee om de vijf punten!

Ook op een andere plaats in Nijmegen kun je je vanmiddag uitleven op de tribune, namelijk in de Ark van Oost. Om 14.15 uur begint daar de wedstrijd tussen Pegasus D3 en onze groene D3. Ook de meiden van Rutger en Robbert hebben de vorige keer niet de wedstrijd van hun leven gespeeld. Met een extra weekje rust in de benen, kunnen ze zich vandaag weer van hun beste kant laten zien! Daarnaast hebben ze ook nog een manier bedacht om de tegenstander af te leiden. Kasper Kusters zal vandaag nog eenmaal proberen om de winst te pakken met zijn oude geliefde vereniging. Ben je benieuwd of deze manoeuvre werkt? Kom dan vanmiddag naar de Ark!

De laatste twee wedstrijden van vandaag worden gespeeld in een dorpje in het prachtige Overijssel. In Twello mogen de mannen van het eerste om 14.30 uur de strijd aangaan tegen Voorwaarts H1. Ondanks dat het thuisspelende team maar 3 plekken lager staat in de tussenstand, is er wel een gat van 10 punten met onze heren. Zal het de mannen ook deze week lukken om de koppositie te behouden?
Om 17.00 uur mogen de meiden van D1, in dezelfde zaal, aantreden tegen Voorwaarts D1. Ook zij hebben een weekje extra rust gehad waarvan ze vandaag kunnen profiteren. Volgens de prognose van de Nevobo gaan ze dit dan ook doen en nemen ze minimaal vier punten mee terug naar het nog mooiere Nijmegen. Zal het ze ook lukken om de volledige vijf punten te pakken?