Als het goed is, begint iedereen langzaam weer te wennen aan een nieuw ritme nadat de klok is verzet dit weekend. Met dat extra uurtje slaap zijn we allemaal weer vol energie begonnen aan deze week. Die extra energie kunnen veel van onze groene teams vanavond goed gebruiken. Zowel bij het reizen naar hun wedstrijden, als bij deze wedstrijden zelf.

In het RSC zal het vanavond rustig blijven, want er staan maar 2 wedstrijden op het programma. Beide zullen in de tweede ronde gespeeld worden.
De dames van Cees mogen hun directe concurrent, Pegasus D4, ontvangen. We kunnen wel stellen dat onze meiden iets goed te maken hebben na vorige week. In Bemmel gingen ze met 3-1 onderuit tegen Kidang D2. Gezien de strijdlust die D4 in eerdere wedstrijden heeft laten zien, zullen ze er vanavond alles aan doen om de prognose van de Nevobo om te draaien!
Ook D12 heeft de luxe dat er vanavond thuis gespeeld mag worden en wel tegen Isala ‘77 D3. De parels van onze vereniging zijn dit seizoen goed van start gegaan. In 3 wedstrijden hebben ze nog maar 1 set laten liggen. Zullen ze dit nog een wedstrijd vol weten te houden?

De overige zeven teams die vanavond in actie komen, zullen hier eerst voor moeten reizen. Voor een aantal is dit een kippeneindje, maar voor een enkeling is het een hele onderneming.
Om 19.30 uur zal D9 het spreekwoordelijke startschot klinken in de Ark van Oost. Zij zullen het opnemen tegen achtste damesteam van de onze blauwe buren. Om 21.30 zullen D10 en H5 het hier van hen overnemen. Zij zullen respectievelijk tegen D9 en H9 van Pegasus spelen.
Ook in Bemmel kleurt de zaal vanavond groen. De meiden van Derk en Thom zullen hier om 20.30 uur mogen aantreden tegen Kidang D1. Op het veld naast hen zal H4 de strijd om de vijf punten aangaan tegen Kidang H2.
Het team dat vanavond de prijs voor de langste reis in ontvangst mag nemen, is D7. Zij spelen om 21.15 uur in Beneden-Leeuwen tegen Isala ‘77 D1. De meiden van Neele hebben het beter voor elkaar, want zij mogen om 21.30 uur aantreden in de VoCASA-hal.

Wanneer alle teams hun strijd hebben voltooid, kan de reis naar Café Daen beginnen. Deze reis zal goed beloond worden wanneer het team met minimaal 5 personen komt opdagen. Voor deze leden zal er namelijk een glorieus overwinningsshotje of een tranendrogend troostshotje klaar staan!
Succes vanavond en tot in Daen!