Heb je nu net bij het openen van de gordijnen besloten dat je de hele dag lekker warm binnen blijft? Dat kan, want er zullen vandaag geen wedstrijden gespeeld worden in het RSC. Mocht je toch volleybal willen kijken, kan dat natuurlijk ook gewoon. Er komen vandaag namelijk wel twee Heyendaalteams in actie.
Voor de mensen die in Nijmegen willen blijven, wil ik optie één aanbevelen. Hierbij gaat het om D5 dat om 14.30 uur op bezoek mag bij VoCASA D4. De meiden van Machiel en Stef hebben er even de tijd voor genomen, maar tijdens hun vorige wedstrijd hebben ze de eerste overwinning van het seizoen weten te pakken. Wanneer ze dat dan doen, doen ze het ook meteen goed door de volle vijf punten binnen te slepen. Zullen ze dit ook tijdens een uitwedstrijd voor elkaar krijgen?

Voor de mensen die geen goed gevoel hebben bij optie één is er optie twee. De mannen van het tweede zullen om 16.00 uur aantreden tegen Renswouw H4 in Renswoude. H2 vindt zelf dat ze wat goed te maken hebben na hun vorige wedstrijd tegen Nuovo en dat zullen ze vandaag dan waarschijnlijk ook doen. Op dit moment staan ze op de derde plaats, maar bij winst kan er een plekje worden geklommen. Of dit ze gaat lukken, zal vanmiddag blijken!

Is dit je toch allemaal te veel moeite? Dan is er nog een hele makkelijke en toch Heyendaalgerelateerde optie. Ga naar de website en schrijf je in voor Diner Rouler. Zo zorg je er nu al voor dat ook jij dit jaar weer kunt deelnemen aan het grootste eet- en drinkfestijn dat onze vereniging rijk is!