Naast de beëdiging van het nieuwe kabinet en de nieuwe cao voor de supermarktmedewerkers zijn er vandaag gelukkig ook nog dingen die er echt toe doen in het leven van een Heyendaallid.  Er staan namelijk maar liefst 11 wedstrijden op het programma vanavond. Zes van deze pareltjes kun je op je gemakje in het RSC bekijken. Dit kan zowel vanaf de tribune als in de publieksruimte in de zaal!

In de eerste ronde mogen de mannen van Luuk VoCASA H5 ontvangen, de hekkensluiter van hun competitie. Zelf doet H4 het goed. Ze staan op dit moment op de gedeelde derde plaats met maar drie punten achterstand op de koploper. Wanneer ze vandaag de volle winst weten te pakken zijn er dus goede mogelijkheden om een plaatsje te klimmen.
Ook D10 zal tegen VoCASA spelen, maar hier gaat het om het 10e damesteam. Dit team is nu toevallig ook kampioen van onderen, dus hier liggen ook kansen voor onze meiden in het groen. Zal het ze lukken om onder leiding van invalcoach Sander de vijf punten te pakken?
Het derde veld zal om 19.45 uur bezet worden door de dames van het zesde en hun gasten uit Groesbeek. Vorige week hebben ze laten zien dat ze hun dipje van de week daarvoor helemaal te boven zijn gekomen, door met 4-0 te winnen. Zullen ze deze lijn vanavond door kunnen zetten?

Het is een drukke avond voor Sander, want om 21.30 uur mag hij zijn eigen D9 naar de overwinning coachen. Dit zou nog wel eens een pittige opgave kunnen worden, want zijn meiden spelen tegen de koploper, Boemerang Komeet D2. De prognose is een vijfsetter in het voordeel van de uitspelende ploeg dus de dames kunnen alle support gebruiken om deze stand om te draaien!
Op het veld daarnaast zal D7 het opnemen tegen Tweestroom D2. Vorige week hebben de dames hun eerste overwinning weten te pakken, mede dankzij de felle aanmoedigingen vanaf de tribune. Zal het ze lukken om vanavond in positieve zin in herhaling te vallen?
Ook de mannen van het vijfde mogen in deze ronde in actie komen. Zij zullen Tweestroom H1 aan de andere kant van het net zien staan vanavond. Dit seizoen is er nog niet verloren en dat wil H5 ook zo houden. Verzamel dus al je groene energie bij elkaar en help hen naar de overwinning!

Naast dit spektakel in het RSC zijn er ook nog vijf teams die hun geluk ergens anders mogen zoeken. D11 en D12 zullen hiervoor niet zo ver te hoeven reizen. Zij spelen beide om 19.30 uur bij VoCASA. Voor de dames van D8 is dit een ander verhaal, want zij mogen op dezelfde tijd aantreden tegen de Weekenders D1 in het altijd mooie Winssen. Ook H3 mag Nijmegen verlaten. Ze mogen hun vijf punten ophalen in Ravenstein. Een uurtje later mogen ook de meiden van Cees beginnen aan hun wedstrijd tegen Kidang D2.

Wanneer iedereen de overwinning op zak heeft, kan de tocht naar Café Daen worden ingezet. Hier zullen voor elk team dat met minimaal 5 personen aanwezig is heerlijke bitterballen geserveerd worden.
Succes vanavond en tot in Daen!