Fiere Heyendalers,

 Afgelopen donderdag was het weer tijd voor een aantal mooie thuiswedstrijden in het sportcentrum. Het ziet er naar uit dat het mooie weer van die dag effect heeft gehad, want alle teams wisten het veld met winst te verlaten.

Tijdens de eerste ronde hebben de dames van het zesde zich na het verlies van vorige week helemaal herpakt door Pegasus D6 met 4-0 van het veld af te slaan. Ook H4 mocht in de eerste ronde aan de bak. Anders dan vorige week, eindigden ze de wedstrijd nu wél met zes spelers in het veld. En met succes: de heren wisten deze wedstrijd vier punten te behalen! Ook de dames van Sander hadden na vorige het verlies van vorige week wat recht te zetten in hun wedstrijd tegen Trivos D6. Een prachtig spandoek hielp D9 naar mooie overwinning waarbij de vijf punten in Nijmegen bleven.

Ook in de tweede ronde werden er drie wedstrijden gespeeld. D10 moest het opnemen tegen Trivos D4 en wist na een spannende vierde set het veld te verlaten met een mooie 3-1 winst. De dames van Marc en Dion hebben hun tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen met een prachtige overwinning op VoCASA D12. Niet alleen lukte het D12 deze week vijf punten te behalen, ook lukte het ze om de tweede set met 25-4 te winnen! Na twee verloren wedstrijden, wist D7 de eerste wedstrijd van het seizoen te winnen! Na een spannende vijfsetter trokken de dames van het zevende uiteindelijk aan het langste eind. Ook op de tribune zat de sfeer er, ondanks een lichtelijk ruimtegebrek, er goed in. De aanwezige supporters hebben hun mede-Heyendalers naar mooie overwinningen toegeschreeuwd!

Ook dit weekend werden er een aantal wedstrijden gespeeld, maar helaas werden deze in tegenstelling tot donderdag niet allemaal gewonnen. Na de verloren bekerwedstrijd die D1 afgelopen vrijdag speelde, waren helaas ook de dames van Trivos D1 net een maatje te groot. Hoewel de wedstrijd helaas met 3-1 verloren werd, lukte het toch om nog een puntje af te pakken van hun directe concurrent. Na de succesvolle wedstrijden van afgelopen weken, mocht H1 het deze week opnemen tegen het derde team van SV Dynamo uit Apeldoorn. Ook deze wedstrijd wonnen zij met een eindstand van 3-1, waarmee zij ook deze week hun koppositie hebben weten te behouden.

Helaas waren de wedstrijden van D3 en H2 deze week wat minder succesvol. Hoewel beide teams eerder nog ongeslagen waren, lukte het de teams deze week niet om een overwinning te behalen. D3 mocht het deze zaterdag opnemen tegen haar directe concurrent, Trivos D2, maar verloor deze helaas met 3-1. Ook de heren van het tweede verloren hun wedstrijd tegen Nuovo H1 met een stand van 3-1.

Het enige uitspelende team van die dag, D2, mocht het opnemen tegen Switch’87 D1 in Millingen aan de Rijn. Deze wedstrijd werd met een mooie 4-0 overwinning gewonnen, waarmee de dames een mooie tweede plek in de competitie hebben veroverd!