Onder het mom van ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’ speelt D1 vandaag hun tweede wedstrijd van die weekend. Gisteren mochten de dames opnieuw afreizen naar Wageningen, maar dit keer voor het 2e duel in de strijd op de regionale beker. Deze keer was het uitje op de vrijdagavond helaas minder succesvol. WaHo was dit keer met 3-1 te sterk voor onze meiden.
Gelukkig zit er ook altijd een positieve kant aan een verhaal. Nu D1 zich niet meer druk hoeft te maken over de beker, kunnen ze hun volle focus weer richten op de competitie. Die focus zullen ze vandaag nodig hebben ook, want er mag om 13.00 uur tegen Trivos D1 gespeeld worden. Het team uit Wijchen is op dit moment de directe concurrent van de onze groene dames. Zal het ze lukken om vandaag de volle winst te pakken en de 2e plek over te nemen?
Op het tweede veld kunnen de mannen van Veerle vandaag ook tot grote hoogte stijgen, wanneer er gewonnen wordt van Nuovo H1. Op dit moment staat H2 op de derde plaats,  maar wanneer er vandaag vier punten gesprokkeld worden, nemen ze de eerste plaats over van hun tegenstander. Ze kunnen dus alle support gebruiken om hun zenuwen onder controle te houden!
De mannen van het eerste zullen op dezelfde tijd hun wedstrijd starten tegen de nummer 2 van hun competitie, SV Dynamo Apeldoorn H3. Zelf staan op dit moment op de bovenste trede van het erepodium. Er wordt door het team in de regionale krant aangegeven dat ze door deze plaats in de competitie geen druk voelen tijdens de wedstrijden. Zullen ze er in slagen om deze uitspraak vandaag te bevestigen?

D3 heeft vandaag om 15.00 uur het recht alleen in het RSC, maar ondanks dat zal het voor de toeschouwers geen saaie ronde worden. De dames van Robbert en Rutger mogen het namelijk ook tegen hun directe concurrent opnemen. Trivos D2 heeft precies evenveel sets gewonnen als onze meiden! Zal de focus van een stille zaal hen vandaag ten goede komen?

Het laatste team dat vandaag in actie zal komen is D2. Zij mogen echter eerst een hele reis maken voor ze kunnen starten aan hun wedstrijd tegen Switch’87 D1. Vorige week hadden de dames niet helemaal hun dag in de Ark. Nu ze daarvan zijn hersteld, kunnen ze vandaag weer vol frisse moed de punten ophalen in Millingen. De Nevobo voorspelt een vijfsetter, maar dat is dit seizoen niet zo het ding van de meiden van Derk en Thom. Ze gaan er dan ook alles aan doen om de wedstrijd eerder naar hun hand te zetten!

Heb je nu voor vanavond nog geen plannen? In Ede schijnt een hele leuke Eredivisiewedstrijd te zijn om 20.00 uur, waarbij de Heyendaaltrommel ook aanwezig zal zijn!