Nadat we vandaag hebben kunnen genieten van het mooie weer, gaat het genieten vanavond gewoon verder in het RSC. Er staan weer zes heerlijke wedstrijden op het programma, waardoor je dag nog mooier wordt dan dat deze nu al is!

De eerste ronde begint met een Nijmeegse derby. D6 mag het opnemen tegen hun vriendinnen in het blauw, Pegasus D6. Na het verlies van vorige week tegen D8 hebben de dames wel het een en ander recht te zetten. Als we de prognose van de Nevobo mogen geloven zal dit ook gaan gebeuren. Zullen ze hier ook daadwerkelijk in slagen vanavond?
Naast hen mag ook H4 om 19.45 uur aan hun wedstrijd beginnen. Zij zullen Boemerang Komeet H2 tegenover hen hebben staan. Dat de mannen van het vierde in staat zijn om de tegenstander mentaal van het padje te brengen, hebben we vorige week tegen H3 goed kunnen zien. Zullen ze de nieuwe tactiek om maar vijf man op te stellen ook vandaag weer gaan gebruiken?
De derde wedstrijd in deze ronde zal gaan tussen de dames van Sander en het zesde damesteam uit Wijchen. Na een goede eerste wedstrijd dit seizoen, hadden de meiden tijdens de tweede wedstrijd een dipje. Vanavond zullen we zien of het mooie weer ook dit (herfst)dipje heeft weten te verhelpen!

Om 21.30 uur zullen drie nieuwe teams de zaal onveilig gaan maken.
D10 ziet vanavond Trivos D4 aan de andere kant van het net staan. Na twee weken rust en met nog maar een gespeelde wedstrijd, barsten de dames van de energie. Deze zullen ze goed kunnen gebruiken om de prognose waar te maken. Ze zullen alles op alles zetten om te voorkomen dat er punten mee naar Wijchen genomen kunnen worden!
Bij de beide andere wedstrijden in deze ronde zullen de punten in ieder geval in Nijmegen blijven. D12 mag vanavond aantreden tegen VoCASA D12. Nu de spanning van de eerste wedstrijd ook is verdwenen bij de parels van Marc en Dion, zullen ze vandaag voor de volle winst gaan. Gezien het enthousiasme en de toewijding die ze altijd in hun yell stoppen, moet dit vanavond geen probleem worden.
Het laatste veld zal bezet worden door D7. Ze zullen het opnemen tegen Pegasus D7. Het is onze dames dit seizoen nog niet gelukt om de winst te pakken, maar wellicht dat de aanmoediging van het thuispubliek hier vanavond bij zal kunnen helpen. Schreeuw dus je longen uit je lijf en help vanavond alle groene teams naar de winst!

Heb je na al dat geschreeuw nou last gekregen van een droge keel? Ook nu biedt Café Daen weer de perfecte oplossing. Vanavond serveren zij aan alle teams die met minimaal 5 personen aanwezig zijn een prachtige pitcher bier, waarmee alle keeltjes weer goed gesmeerd kunnen worden!
Succes vanavond en tot in Daen!