Vandaag staat er voor D2 en H1 weer een leuke excursie op het programma. Ze mogen beiden een bezoek brengen aan de Ark van Oost. D2 zal de eerste verkenning doen, want zij spelen om 12.15 uur tegen Pegasus D2. Onze dames kennen een nagenoeg perfecte seizoensstart, aangezien er nog geen set is afgegeven. De dames in het blauw hebben er echter nog maar één verloren, dus de prognose van de Nevobo voorspelt dan ook een vijfsetter die in het voordeel van Heyendaal beslist zal worden. Kunnen de dames van Derk en Thom dit ook waar maken?

De mannen van het eerste zullen, als de kust veilig is verklaard, om 14.15 uur aantreden tegen het tweede team van Pegasus. Of het gezegde ‘goede voorbereiding is het halve werk’ echt geldt, zullen we vandaag gaan zien. Het grootste deel van het team is namelijk de afgelopen dagen al helemaal in de wedstrijdsfeer gekomen door het aanmoedigen van andere groene teams in zowel het RSC als in Wageningen. Tot nu toe zet H1 onze vereniging goed op de kaart. Ze gaan na 3 wedstrijden nog zonder puntenverlies aan kop in de derde divisie, iets waar ze vorig jaar alleen maar van konden dromen. Zullen ze deze droom kunnen blijven beleven en de volle vijf punten pakken?

Wil jij dit hele spektakel live meemaken? Dan is er goed nieuws!
De Ark van Oost heeft een hele grote tribune waar je onder het genot van een heerlijk (goudgeel) drankje naar deze prachtige wedstrijden kunt kijken!