Vanavond is het tijd voor de eerste Thirsty Thursday van het seizoen. Het programma in het RSC is dan ook bomvol en alle teams hebben weer fysieke en mentale ondersteuning van een Mini van de Week. Daarnaast is speciaal voor vandaag een TOTO gemaakt. Vul deze in door in te loggen op de website en wordt TOTO-winnaar van de maand! Dit is echter nog niet alles, want deze donderdag valt ook nog eens in de Week van de Scheidsrechter!

Om 19.45 uur zal het feest van start gaan met maar liefst twee Heyendaalderby’s. De meiden van D8 zullen in de groene arena aantreden tegen D6. Hoewel zij de underdog zijn in deze wedstrijd, zullen ze hopen op een zelfde verloop als afgelopen jaar. Zal D6 dit weer laten gebeuren of zullen ze hun hoofd dit keer koel weten te houden?De tweede derby zal gaan tussen de mannen van Bas en Jesse en de Gekke Boyz van H4. De winst brengt naast de eeuwige eer dit keer nog een extra prijs met zich mee, namelijk de koppositie in de poule! Wie zullen er vanavond het best met de druk om kunnen gaan en de zege op hun naam mogen schrijven?
De laatste wedstrijd in deze spetterende ronde is die tussen D5 en Tweestroom D1. Volgens de prognose ligt er voor de meiden van Machiel en Stef een 4-0 winst in het verschiet. Na een iets minder soepele start van het seizoen dan gehoopt, zullen ze vanavond alle support kunnen gebruiken om deze  voorspelling waar te maken!

Om 21.30 uur zullen drie nieuwe Heyendaalteams de zaal betreden. De strijders van D4 mogen het opnemen tegen VoCASA D4, dat gecoacht wordt door Linda de Vries. Zullen de dames in het groen hun winstreeks vanavond voort kunnen zetten?
Naast hen zullen de parels van D12 hun debuut maken in de competitie van 2017-2018. Ze hebben er dus even op moeten wachten, maar vanavond mogen ze helemaal los gaan tegen Ikaros D12. Ze zullen dan ook alles op alles zetten om meteen hun eerste winst te pakken!
Last but not least zal D11 de strijd aangaan met de koploper van hun poule, Weekenders D2. Dit zal onze meiden er natuurlijk niet van weerhouden om alle punten mee te sprokkelen waar dit kan. Hierbij zijn al julle groene aanmoedigingen van harte welkom!

Ook buiten Nijmegen zal Heyendaal worden vertegenwoordigd. D7 mag op bezoek bij Hexagon D1. Om 21.15 uur zal D9 daar het stokje van hen overnemen in hun wedstrijd tegen tweede damesteam van de Gendtse vereniging. De laatste wedstrijd van vanavond zal plaatsvinden in Millingen aan de Rijn. Hier staan de heren van het vijfde tegenover Switch’87 H2. Alle uitspelende teams zijn erop gebrand om ook met een positieve uitslag naar Café Daen te komen.

Heb je deze week onder een steen geleefd en weet je niet waarom je naar Daen zou moeten komen? Hier komt het antwoord. De charmante mannen van H5 hebben het weer weten te presteren om een nu al legendarische borrel te organiseren. Met het thema All you need is Heyendaal zou dit wel weer eens een heerlijk, ouderwets avondje Heyendaal kunnen worden. Dit is iets wat je zeker niet wilt missen!

Succes vanavond en tot in Daen!