De dames van Robbert en Rutger mogen vanavond afreizen naar het idyllische Huissen. De lezers onder ons bij wie nu kortsluiting in de hersenen ontstaat, omdat er gedacht wordt dat het een dinsdagavond is, kan ik geruststellen. Het is inderdaad een dinsdagavond. Setash D1 speelt nu eenmaal graag op een rare avond. Zal D3 deze mentale twist te boven kunnen blijven en weer het maximale aantal punten mee naar huis kunnen nemen?

 

Minstens even belangrijk als de wedstrijd van vanavond is de Thirsty Thursday. Dan spelen er acht teams in het RSC. Natuurlijk zijn ook de andere teams die niet spelen op donderdag van harte welkom op de tribune!

 

Wat is daar dan te doen? Op de tribune zijn geweldig veel leuke bezigheden te beleven. Als eerste zijn er de tribuneboekjes waarin alle teams iets over zichzelf hebben geschreven. Ook staat er een geweldig gedicht in, geschreven door Heren 5, over de Thirsty Thursday borrel met het thema All you need is Heyendaal”.

 

Naast het tribune boekje zijn er ook volleybal-bingo-briefjes. Let goed op de wedstrijden, let op de mini’s en speciale volleybalmoves. Kruis alles af op je bingokaart en win lekkere prijzen. Ook kun je van te voren de TOTO invullen op de Heyendaal site. Voorspel de goede uitslagen en win de eer van de TOTO winnaar van de maand! https://nsvvheyendaal.nl/toto/

Verder mag in de maand oktober Lisa Weijman uit Dames 2 op de supporter-van-de-maand-troon zitten met de kroon op haar hoofd. Wil jij ook zo glorieus veel eer leren kennen? Kom dan kijken naar de thuiswedstrijden in oktober en zorg dat jouw naam in de supporter-van-de-maand-doos belandt. Speciaal voor de Thirsty Thursday mag je ook familie meenemen! Zij kunnen het “Familie van de supporter van de maand” invulbiljet invullen en die telt voor dubbele punten! https://nsvvheyendaal.nl/supporter-van-de-maand/