Fiere Heyendalers,

Het wedstrijdseizoen is inmiddels al een paar weken bezig en ook deze week gingen een aantal groene teams de strijd weer aan. Op donderdag waren er helaas geen thuiswedstrijden te aanschouwen maar zo is dames 4 afgereisd naar Gendt om met 4-0 te winnen. Net als dames 4 wist ook heren 3 tegen het 5de team van VoCASA alle vijf de punten mee te nemen. Helaas lukte het dames 8 niet om een puntje te bemachtigen tijdens de spannende wedstrijd tegen Voreo DS1.

Gelukkig konden de Heyendaalteams zaterdag wel shinen in het sportcentrum en hebben de dames en heren  een mooie prestatie neer gezet! Zo heeft Heren 1 net als vorige wedstrijden wederom geen puntje afgegeven aan de tegenstanders en lopen ze aan kop in de poule van de derde divisie.
Verder hebben dames 1, dames 2 én dames 3 ook met 4-0 gewonnen! Dit belooft veel goeds voor de rest van het seizoen. De dames van het vijfde hebben helaas maar één puntje uit Groesbeek meegenomen. Toch hebben wij er het volste vertrouwen in dat dames 5 a.s. donderdag de nummer 12 van de poule in weet te maken.

Zo zal a.s. donderdag de eerste Thirsty Thursday van het seizoen plaatsvinden waarbij 8 Heyendaalteams (met wel twee Heyendaal derby’s) in het sportcentrum samen met een mini van de week zullen strijden om de overwinning. Daarbij kan een teamfoto met een fanatieke mini natuurlijk niet ontbreken! Daarna zal er een fantastische borrel in Cafe Daen plaatsvinden om dit te vieren. Tot dan!