Het is weer zover: de Week van de Scheidsrechter is vandaag officieel begonnen. Dit jaar mogen de scheidsrechters nog extra in het zonnetje gezet worden, aangezien ze niet vanuit de Nevobo zijn aangewezen. Ook de scheidsrechters van onze eigen vereniging mogen natuurlijk niet vergeten worden. Trek dus vandaag en donderdag alles uit de kast om te laten zien hoe erg je de persoon op de bok waardeert!

Dan nu het programma van vandaag. Er zullen weer 4 pareltjes van wedstrijden te bewonderen zijn in het RSC. Om 13.00 uur is het de beurt aan H1 om hun vliegende start van het seizoen voort te zetten. Zelf zijn de mannen nog erg kritisch op hun spel. Dat ze twee keer met 4-0 hebben weten te winnen zou volgens een aantal van hen te maken hebben met dat ze nog niet tegen de favorieten in hun poule gespeeld hebben. Of ze zich hiermee in willen dekken of dat ze zichzelf onderschatten laten we nog even in het midden. Ze mogen er zeker trots op zijn dat ze tot nu toe het enige team in hun competitie zijn dat nog geen sets tegen heeft. Zouden ze dat vandaag tegen Volleybalvereniging Zeewolde H1 vast kunnen houden?

Op het veld naast naast hen zullen de dames van Marinus aantreden tegen Spiker D1. Volgens de prognose van de Nevobo moeten zij zonder setverlies de zaal kunnen verlaten. Daarnaast hebben zij in de bekercompetitie ook gunstig geloot. Er mag tegen een team uit de eigen competitie gespeeld worden, namelijk WaHo D1. Wanneer ze tegen hen mogen aantreden, hangt van de tegenstander af. To be continued..

Om 15.00 uur mogen D2 en D3 ook weer verder gaan op hun road to victory. De dames van het tweede zullen gaan proberen om BSV D1 met lege handen terug naar Beekbergen te sturen. De vorige wedstrijd hebben al kunnen proeven hoe een 4-0 overwinning smaakt. Dit moet een stuk bevredigender zijn geweest dan alle vijfsetters van vorig seizoen. Zullen ze hier vandaag weer in slagen?
Naast hen zal een weer een Nijmeegse derby plaatsvinden. D3 mag het opnemen tegen VoCASA D5. Hier is de prognose ook in het voordeel van onze groene dames. Extra aanmoediging is echt nooit weg. Mocht er dus niets op je planning staan vandaag, pak dan nu je kans om naar het RSC te komen en te genieten van alles wat daar gaat gebeuren!

Dan is er ook nog een team dat op excursie mag op deze zaterdag. Om 15.30 uur zal in Groesbeek de wedstrijd tussen de dames van Stef en Machiel en Ikaros D1 losbarsten. Ondanks de wat mindere start die ze hebben gehad, zullen ze er vandaag alles aan doen om de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen!