Na een geslaagde Super Saturday wat alweer een week geleden is, komt er al snel een Thirsty Thursday aan. Dan is het aan de op donderdag spelende teams om een waar spektakel neer te zetten. Natuurlijk mag iedereen, die donderdagavond geen wedstrijd speelt, komen kijken bij de wedstrijden van onze groene helden in het Radboud Sportcentrum. Natuurlijk zijn ook al jullie vriendjes en vriendinnetjes welkom om het volleybal te komen aanschouwen. Want wees nou eerlijk, zoiets spannends als twee HeyendaalClashes op één avond zul je niet vaak meemaken. Op de tribune is ook genoeg te doen! De supporter van maand is aanwezig en zal op zijn/haar troon zitten. Daarnaast zullen ook de volleybal bingo, de tribune boekjes en de TOTO present zijn.

1e Ronde 19:45

De avond start met Heren 3 onder leiding van Bas en Jesse tegen Heren 4 onder leiding van Luuk Geurts. Beide teams hebben vorige week gewonnen. Wie zal er aan kop gaan in de 2e klasse? Welke mannen zullen knallen? Dames 5 zal onder Stefs en Machiels coaching het opnemen tegen Tweestroom D1. Zullen onze dames donderdag scoren? Een ronde met maar liefst twee HeyendaalClashes, daar droomt toch iedereen van? Donderdag in de eerste ronde wordt deze droom werkelijkheid. Dames 8, de ploeg van Fleur en Jellina, zal het namelijk opnemen tegen Dames 6 van Neele in de 2e klasse. De grote vraag is natuurlijk, wie van de lieftallige dames zal zich die avond winnaar mogen noemen?

2e Ronde 21:30

Helaas zal er in de tweede ronde niet nog een interne rivaliteit opspringen. Toch zullen er mooie wedstrijden gespeeld worden, die natuurlijk worden toegejuicht door de teams die hebben gespeeld in de eerste ronde. Voor de titel “de beste D12 van de 4e klasse” zal Dames 12 met Dion en Marc als coach tegen Ikaros D12 strijden. Zet ‘m op dames! Weekender D12 zal het op mogen nemen tegen onze Dames 11 onder de begeleiding van Maud en Lisanne. Spanning en sensatie, wat een wedstrijd. Met als kers op de taart mag Dames 4 met coach Cees de Thirsty Thursday in de zaal afsluiten met verse moed tegen VoCaSA D4. Bijzijn is meemaken!

Uit

Natuurlijk heeft niet iedereen het geluk om deze groene donderdag thuis te spelen. Dames 9 en Dames 7 zullen beide tegen Hexagon spelen in Gendt. Last but not least Heren 5 zal het opnemen tegen Switch’87!

Succes allemaal!

Café Daen

Nadat de wedstrijden zijn afgelopen zal de Thirsty Thursday nog lang niet klaar zijn. In Café Daen zal er een speciale borrel worden georganiseerd! Kom napraten over de wedstrijd onder het genot van een geelgoud drankje met je hele team.