Na al het volleybalgeweld van afgelopen donderdag doet Heyendaal het even rustig aan vandaag. Er staat op deze druilerige zaterdag één wedstrijd op het programma, maar dit is dan wel een klapper van wereldformaat. Om 18.15 uur zal in de Ark van Oost het startschot worden gegeven voor de wedstrijd tussen onze mannen van het tweede en het Vlaggenschip van Pegasus. Op de facebookpagina van onze blauwe vrienden spreken zij al van de klinkende overwinning die ze vanavond zullen gaan vieren. Daar konden ze nog wel eens bedrogen uitkomen…

Na de 3-2 overwinning van vorige week zal H2 er nu alles aan doen om de stijgende lijn die in die wedstrijd zat, voort te zetten. De spanning is eraf, dus nu kunnen ze gewoon lekker volleyballen. Mogelijk is bij de tegenstander wel de nodig spanning aanwezig. Zenuwen voor hun eerste wedstrijd van het seizoen, maar ook zeker voor het lustrum openingsfeest van Pegasus dat hen vanavond te wachten staat. Daarnaast missen ze vandaag ook hun nog lichtgroene spelverdeler Guus. Het is aan onze mannen om hier optimaal gebruik van te maken.
Mentale ondersteuning daarbij is natuurlijk altijd fijn. Dus mocht je niet te doen hebben, kom naar de Ark en schreeuw Heyendaal naar de overwinning. Oja, trek iets groens aan, want dat staat wel leuk tussen al dat blauw!