Vanavond zal het RSC ook weer mogen genieten van onze groene aanwezigheid op de donderdagavond voor de eerste keer dit seizoen.
De mannen van het eerste hebben gisteren al het goede voorbeeld gegeven, door in Aalten met grote cijfers te winnen van De Hofnar-Bovo H2. Ondanks het uitvallen van Floris op het midden, zijn alle punten toch meegenomen naar Nijmegen. Wat wil je ook als je een set met 25-8 weet te winnen!

Helaas zal het niet voor alle groene teams mogelijk zijn om in de voetsporen te treden van H1. Vanavond staat namelijk de tweede Heyendaalderby van seizoen op de planning. Om 19.45 uur mogen D3 en D5 aan deze strijd beginnen. Zou D3 ook de tweede derby van het jaar op hun naam mogen schrijven? Of trekt D5 vandaag aan het langste eind en pakken zij hun eerste winst in de competitie?

Op dezelfde tijd starten er nog twee wedstrijden in Hal 2. D8 mag het vanavond opnemen tegen Atalante D1. Ondanks dat Atalante afgelopen week al heeft kunnen proeven van het winnaarsgevoel, zullen onze meiden er alles aan doen om dit geen tweede keer te laten gebeuren!
Op het derde veld zullen de mannen van Bas en Jesse strijden voor hun volgende overwinning, na de zwaarbevochten 3-2 winst van vorige week. Vanavond mogen ze wederom tegen Kidang H2 spelen. Nadat afgelopen week alle zwakke plekken van het team ontdekt zijn, valt er vandaag wellicht een grotere overwinning te boeken.

Om 21.30 uur zal ook voor het derde Heyendaalteam in de poule D1G het startschot klinken. De dames van Cees mogen Ikaros D1 laten zien wat ze kunnen. Dat ze kunnen vechten voor de punten hebben we zaterdag al wel gezien, maar zal het deze keer dan ook beloond worden met de overwinning?
De andere wedstrijd in deze ronde is een Nijmeegs onderonsje. D11 zal gaan proberen om de punten in eigen huis te houden tegen het elfde team van onze blauwe buren. Na een nipt verlies in de Ark van Oost afgelopen zaterdag, zullen ze er op gebrand zijn om deze keer de overwinning binnen te slepen!

Naast deze prachtige thuiswedstrijden zullen er ook nog zes teams het groene virus verspreiden over de regio. In Druten zal om 19.30 uur D7 aantreden om vervolgens om 21.30 uur het stokje door te geven aan H5. Hetzelfde zal in de hal van Trivos gebeuren, maar hier mag D6 het voortouw nemen voor D10.  De dames van Sander en Roel zoeken het wat dichter bij huis. Zij zullen om 19.30 uur in Lent spelen. Dit geldt niet voor H4, want zij mogen afreizen naar het pittoreske Millingen aan de Rijn en zullen daar om 21.30 uur mogen beginnen aan hun wedstrijd.
Alle teams zullen hun uiterste best doen om met gierende banden en de punten in de kofferbak terug te keren naar Nijmegen.

Elf wedstrijden op de donderdagavond klinkt als een goed recept voor een mooie avond in Daen. Om dit recept nog wat te perfectioneren, voegen we er nog een pitcher bier aan toe voor de teams die met vijf personen of meer aanwezig zijn!
Succes vanavond en tot in Daen!