Na spetterende oefenwedstrijden op het openingstoernooi en de wisseling van het 50e naar het 51e bestuur, gaat het competitieseizoen vandaag dan echt beginnen.
Het seizoen komt echter langzaam op gang, want er zullen vandaag maar twee van onze groene teams in actie komen. Beide teams zullen proberen alle punten mee te nemen uit Bemmel.
De mannen van Bas en Jesse mogen het aankomende jaar weer in de 2e klasse spelen. Vanavond zullen ze het opnemen tegen Kidang HS2. De vraag is, zal de deels nieuwe formatie van het team een succesformule zijn?
Op dezelfde tijd en in dezelfde poule, zullen ook de mannen van het vierde aantreden. Zij spelen tegen Kidang HS3. Ondanks dat het de mannen niet is gelukt om de PD-wedstrijden van vorig seizoen in hun voordeel te beslissen, zullen ze er dit seizoen op gebrand zijn om minstens weer op dit niveau mee te doen.

Helaas zullen jullie de groene aanmoedigingen nog even moeten bewaren. Maar niet getreurd, aanstaande zaterdag mag alles uit de kast worden getrokken bij de eerste Super Saturday van het seizoen!

Begint het nu toch allemaal al te borrelen en kun je hier niet op wachten? Dan biedt Café Daen vanavond een goede oplossing. Voor de teams die met minimaal 5 personen aanwezig zijn, zal er een heerlijk shotje klaarstaan! Succes vanavond en tot in Daen!