Al vanaf juni staat de datum van het Openingstoernooi in jullie agenda geblokt! 16 september 2017 gaat de boeken in als de dag van het vierde openingstoernooi maar ook als de dag van de nieuwe wedstrijdshirts. Morgen ontvangt jullie aanvoerder bij het aanmelden van het team een prachtige nieuwe shirtjestas met nog mooiere nieuwe shirts. En alsof dat nog niet genoeg was ontvangt de aanvoerder ook alle spelerskaarten van het team in jawel: een nieuw spelerskaartenmapje!

Na het openingstoernooi zal er een BBQ worden gehouden bij Café Daen. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten en er heeft zich aan een kleine wachtlijst gevormd. Mocht je dus onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn bij de BBQ, maar je wel hebben opgegeven laat het dan even weten aan Veerle van de Ven. Je maakt dan een andere Heyendaler misschien heel gelukkig, want wie wil die BBQ nu missen.

Na de BBQ is de openingsborrel. Mocht je niet bij het toernooi aanwezig kunnen zijn of niet bij de BBQ, maar je hebt daarna wel zin in een biertje? Dan kom je natuurlijk naar Café Daen. Tijdens deze eerste borrel van het seizoen maken we het de nieuwe Heyendalers net iets makkelijker door iedereen een naamsticker te geven. Dan kan er in ieder geval begonnen worden met het namen leren. Daarnaast heeft H1 hun promotie nog niet met Heyendaal kunnen vieren. Natuurlijk is dit niet de bedoeling dus samen met H1 zullen we nog proosten op hun plekje in de 3e divisie. Het belooft een fantastische avond te worden, zorg dat je deze eerste borrel niet mist!