Vanavond speelt D1 als eerste Heyendaalteam een officiële wedstrijd in seizoen 2017-2018! Zij starten vanavond met de voorronde van de bekercompetitie. De dames nemen het op tegen Avior D1 in het altijd bruisende Schalkhaar. Beide teams komen uit de in de derde divisie. Volgens de prognose van de nevobo wordt het een zware avond voor de meiden. Zij moeten niet enkel afreizen op een maandagavond naar Schalkhaar, maar er wordt verwacht dat zij ook een vijfsetter zullen spelen. Maar het harde werken zal volgens de prognose beloond worden met de overwinning! Daarnaast is het de eerste wedstrijd van nieuwe coach Marinus. Het is natuurlijk altijd fijn om winnend het seizoen te beginnen. Naast de primeur van de eerste wedstrijd met een nieuwe coach hebben de dames nog een primeur. Zij zijn namelijk het eerste team dat zal shinen in de nieuwe wedstrijdshirts!

Denk je nu goh, D1 heeft een veel leukere avond voor de boeg dan ik. Niet getreurd, want Externe Relaties Maud Lamberts heeft ook voor jou iets leuks bedacht. In het RSC wordt een pasavond georganiseerd. Hier kan je je volleybalbenodigdheden inslaan om dit seizoen weer spetterend van start te gaan. De pasavond wordt mede mogelijk gemaakt door Z-sports en zij regelen ook nog eens 20% korting voor ons! De spullen staan van 19.00-21.00 voor jullie klaar om te passen. Voor de JMH’ers onder ons is het misschien even om, maar er is dus genoeg tijd om even langs het RSC te gaan. Je kan dan direct een blik werpen op de nieuwe tribunes en je mening daarover vormen voor de ALV en je kan natuurlijk de avond afsluiten met een drankje in het sportcafé! Ideaal teamuitje!

Wij wensen D1 heel veel succes in Schalkhaar! De rest zien we graag vanavond in het RSC!