Fiere Heyendalers,

Helaas is de vakantie al weer bijna voorbij. Hoewel dat natuurlijk super jammer is, is er ook goed nieuws! Het Heyendaalseizoen gaat namelijk weer beginnen. Je zult je oude teamgenootjes weer ontmoeten en ook je nieuwe teamgenoten mogen verwelkomen. De eerste stappen gaan weer in het RSC gezet worden na een zomer van luieren(of heb je stiekem toch wat gesport?).

Maar niet alleen op volleybalgebied gaat Heyendaal weer van start, het einde van de zomervakantie betekent ook dat de Heyendaal-activiteiten weer zullen beginnen! Al deze leuke activiteiten kunnen echter niet plaatsvinden zonder enthousiaste Heyendaalvrijwilligers. We zijn nog hard op zoek naar leden die dit jaar naast het volleybal op zoek zijn naar een uitdaging bij Heyendaal!

Om jullie te helpen een keuze te maken, organiseren we ook dit jaar weer de commissiemarkt. Op maandag 4 september kun je ons voor en na je training vinden in de gang van het RSC en de JMH. Hier kan je meer te weten komen over alle fantastische commissies die we te bieden hebben. Kom dan dus zeker even langs als je nog niet zeker weet welke commissie je dit jaar wilt gaan doen!

Mocht je het al wel weten, aarzel dan niet om je in te schrijven! Via onderstaande link kom je op de juiste pagina. Je kan dan je drie voorkeuren aangeven. https://nsvvheyendaal.nl/inschrijvingen/inschrijvingen-commissies/

Geniet nog even van de laatste vrije week, dan zien we jullie volgende week maandag!