Dit weekend staan er weer een hoop Heyendaalactiviteiten op het programma. Zo kunnen we vandaag genieten van Radboud Sports en zal morgen VVH Beach plaatsvinden. Het kan jullie niet ontgaan zijn dat de Heyendaalactiviteiten ineens bezoek kregen van twee Noren, Erlend en Erlend. Deze twee internationale studenten hebben afgelopen maanden meegetraind bij zowel H2 en H3 en hadden al snel begrepen hoe Heyendaal in elkaar zit. Zij genoten met volle teugen van het volleybal, maar met name ook van alle mooie groene festiviteiten. Natuurlijk zijn zij morgen ook van de partij bij VVH beach en laat dit nou net de laatste activiteit zijn waar zij aan deel kunnen nemen. Spoedig keren zij namelijk weer terug naar Noorwegen en zullen zij niet alleen gemist worden door H2 en H3, maar door de hele vereniging. Erlend en Erlend zijn ongetwijfeld niet de enige die morgen als Heyendaler voor het laatst doen met VVH Beach! Reden genoeg dus om er een top toernooi van te maken en iedereen een mooie afsluiting te geven. Aan de beachcommissie zal het in ieder geval niet liggen! Mocht je nou niet bij Beach zijn…iets in me zegt dat men morgen een avondje stappen in Nijmegen niet overslaat. Erlend en Erlend zijn ongetwijfeld van de partij.  Laat ze nog een keer de groene gezelligheid van Heyendaal mee maken en geef ze zaterdag een onvergetelijke laatste Heyendaalavond!

Tot morgen allemaal!