Nu de nieuwe teamindeling bekend is en morgen iedereen met zijn/haar nieuwe team heeft kunnen trainen, wordt het hoog tijd om vooruit te blikken op volgend seizoen en plannen te gaan maken!

Allereerst mogen er nieuwe aanvoerders worden gekozen. Bespreek dit dus met je nieuwe team en stuur voor 1 augustus een mail naar secretaris@nsvvheyendaal.nl. Ook zullen er voor elk team weer drie scheidsrechters mogen worden aangewezen. We willen de nieuwe aanvoerder vragen dit ook voor 1 augustus door te geven aan volleybalzaken@nsvvheyendaal.nl.

Daarnaast zal op zaterdag 9 september het Hajraa Binnentoernooi plaatsvinden bij het studenten sportcentrum in Eindhoven. Het kost €40 euro per team om deel te nemen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om mee te lunchen in de kantine (€4,25 p.p.) en achteraf te barbecueën op een andere locatie (€7,75). Op de barbecue-locatie zal ook gefeest worden tot in de vroege uurtjes. Er is nog plek voor de volgende niveau’s: Heren: 3e divisie, promotieklasse, 2e klasse en 3e klasse en Dames: promotieklasse, 1e klasse, 2e klasse en 3e klasse. Inschrijven kan via de volgende link: http://bito.hajraa.nl/

Verder wordt er ook door Heyendaal weer het Openingstoernooi georganiseerd. Dit zal plaatsvinden op 16 september in het Radboud Sportcentrum. We verwachten dat alle teams van Heyendaal hier aan mee doen, dus houdt deze datum vrij! Mocht jouw team toch niet met genoeg spelers zijn, dan horen wij dit graag uiterlijk 20 juni via een mail naar openingstoernooi@nsvvheyendaal.nl.