Zo dat was ‘m alweer, het volleybalseizoen is afgelopen. Dat betekent ook dat we voor de laatste keer dit jaar een TOTO winnaar van de Maand hebben en dat ook de laatste Supporter van de Maand de kroon op zijn/haar hoofd mag zetten.

De Supporter van de Maand competitie was weer spannend deze keer. Op 1 april begonnen we met de mogelijkheid om dubbele punten te scoren door familie je naam te laten deponeren in de Supportersbox. Deze mogelijkheid heeft echter niet tot een overwinning mogen leiden! Er waren ook veel nieuwe gezichten deze maand, wie allemaal heerlijk veel punten binnen hebben gehaald. Er is echter maar in Die Hard Supporter die de meeste punten binnen heeft gesleept, Sanne van der Coelen! Je mag je de gelukkige Supporter van de maand april noemen, de troon is helemaal voor jou! Het is natuurlijk wel jammer dat de wedstrijden al zijn afgelopen en er weinig mogelijkheid is om hier nog optimaal gebruik van te maken. Maar niet getreurd, de eerst volgende competitiemaand mag je lekker op de troon plaatsnemen!

Als vanouds was ook de strijd om de TOTO winnaar van de Maand weer verrekte spannend. Lang ging het nek aan nek, de laatste speelronde maakte echter duidelijk dat er toch echt maar een de winnaar kan zijn deze maand. De winnaar van de maand april is…… Niek Stortelder! Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze overwinning! De oorkonde zal zo snel mogelijk door jezelf aan je worden uitgereikt. Je moet deze dan nog wel zelf even gaan printen, waarna je hem direct aan jezelf kan geven. Ook zul je vast heel blij worden van de Celebrations die je voor jezelf bij de Coop mag gaan kopen!

Veel belangrijker natuurlijk is de winnaar van het eindklassement van de TOTO van dit seizoen. Het was lang spannend, maar uiteindelijk is er toch een duidelijke winnaar komen bovendrijven. Cees Schonenberg heeft alle concurrentie achter zich gelaten en met maar liefst 540 punten de TOTO van 2016/2017 gewonnen! Cees kan met trots zeggen dat hij de teams van Heyendaal het beste kent, of gewoon het beste kan gokken van iedereen 😉 Desalniettemin, van harte gefeliciteerd met de overwinning Cees!

Met vriendelijke groene groet,

Namens het bestuur,

Niek Stortelder