Inmiddels is iedereen bijgekomen van de bloedstollende laatste wedstrijden van het seizoen. Toch is het seizoen voor drie Heyendaalteams nog niet helemaal voorbij. D9, H4 en H1 spelen namelijk nog pd-wedstrijden voor promotie. Alledrie hebben ze dit jaar voldoende gepresteerd om het seizoen te verlengen en te strijden voor een hogere klasse.

H4 speelt in het verre Hengevelde. De heren wisten de derde plek te bemachtigen in de tweede klasse dit seizoen en strijden zaterdag voor een plek in de eerste klasse. Hengevelde is natuurlijk een eindje uit de buurt, maar mocht je toevallig thuisthuis zijn in Twente, ga dan vooral even bij de mannen langs. De mannen spelen om 11.00 hun eerste wedstrijd.

D9 werd dit seizoen tweede in de derde klasse en speelt zaterdag voor een plekje in de tweede klasse. Zij spelen niet in het verre Hengevelde, maar in het altijd gezellige Lunteren. De dames spelen om 10.00, 12.00 en 13.00 een wedstrijd. Zij nemen het maar liefst twee wedstrijden op tegen een team van WaHo. We kunnen er op rekenen dat de studenten uit Wageningen alles uit de kast halen om hun teams aan te moedigen. Daarom reist het bestuur ook af richting Lunteren om D9 te supporten waarbij de Heyendaaltrommel uiteraard niet ontbreekt. Het zou super zijn als er meer Heyendalers aansluiten om te laten zien hoe een echte studentenvereniging eruit ziet!

Ook H1 is er in geslaagd de PD-wedstrijden te mogen spelen. Zij worden verwacht in Barneveld en spelen om 11.00 en 12.00 hun wedstrijden van de poule. H1 werd dit seizoen derde in de promotieklasse en spelen zaterdag dus om promotie naar de derde divisie. De mannen zullen vrijdag met de kippen op stok moeten om zich optimaal voor te bereiden voor de wedstrijden van zaterdag. Aangezien Barneveld enkel een kwartiertje verwijderd is van Lunteren zal ook hier de Heyendaaltrommel op de tribune verschijnen.

Je uitbrak plannen voor de zaterdagochtend vallen nu misschien in het water, maar je krijgt er wel een heerlijke volleybaldag voor terug. Wij wensen alle teams ongelofelijk veel succes dit weekend! Tot zaterdag!