Sportieve Heyendalers,

Het seizoen is voor velen alweer ten einde, op enkele gelukkigen die nog P/D mogen spelen na. Dit betekent dat er tot eind september helaas geen wedstrijden meer zullen worden gespeeld. Dit vonden wij nogal lang, daarom hebben we daarop iets bedacht voor jullie! Vanaf mei zal er iedere maand op een zondagmiddag een beachvolleybalcompetitie worden georganiseert. Een gezellige middag met een sportieve groep Heyendalers lekker rollen door het zand!

Iedere competitiedag wordt er in vier verschillende klassen een toernooitje gespeeld. Aan het einde van de dag is er per klasse een winnaar. Een competitiedag duurt van 12:00 tot ongeveer 17:00. Je kan je inschrijven in teams van 2/3 personen, maar er wordt wel gewoon 2vs2 gespeeld. Al met al is het een lekker middagje beachvolleybal met een competitief element.

Nu denk je natuurlijk “Super leuk! Hoe kan ik mee doen?” Alle info die je nodig hebt kun je vinden op de website via de volgende link: www.nsvvheyendaal.nl/beach

De inschrijvingen voor de eerste competitiedag zijn inmiddels al open! Deze zal plaatsvinden op zondag 7 mei, van 12:00 tot 17:00. Schrijf je dus snel in! Deelname kost 2,50 pp per competitiedag.

We hopen vele van jullie te zien op de beachvelden, tot dan!