De laatste dag van de reguliere competitie is aangebroken. Helaas sluiten we de competitie niet af in ons thuishonk, desalniettemin zou het vandaag toch wel een heel mooi feestje kunnen worden in Nijmegen.

Het kan jullie niet ontgaan zijn dat D3 vandaag hun kampioenswedstrijd speelt tegen Pegasus D4. Maar wat zijn nou eigenlijk de scenario’s?

  1. D3 wint met 4-0: KAMPIOEN
  2. D3 wint met 3-1: 2e en P/D
  3. D3 wint met 3-2: 2e en P/D
  4. D3 verliest met 2-3: 2e en P/D
  5. D3 verliest met 3-1: 3e
  6. D3 verliest met 4-0: 3e

Er staat dus zowel voor D3 als voor Pegasus D4 veel op het spel. De wedstrijd beslist niet alleen wie er kampioen wordt, maar bepaalt ook wie van de twee PD-wedstrijden mag spelen op 6 mei. Pegasus zal zich dus alles behalve gemakkelijk gewonnen geven. Alle aanmoediging is vanaf set 1 van harte welkom! Carmen liet het goede nieuws al horen via het FB bericht, maar bij de Ark van Oost doen ze niet moeilijk over een biertje op de tribune. Ze hebben zelfs heerlijke speciaalbiertjes die jij gewoon in glas mee de tribune op mag nemen.

D3 is niet de enige die hun laatste wedstrijd vandaag speelt. Ook D1 komt in actie en speelt de laatste wedstrijd onder begeleiding van Guus. De dames hebben zich inmiddels veilig gespeeld, maar alles blijft zo dicht bij elkaar liggen dat ze vandaag zo maar nog twee plaatsjes omhoog zouden kunnen schuiven. Natuurlijk wensen wij ook D1 veel succes en plezier bij hun laatste wedstrijd!